| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Neplaceni dug simpi i vipu! u Znanost forumu; Pa i nije neko, al nazalost nemam bolje. Zapravo se i nemam sta opravdavat , sta je-tu je.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neplaceni dug simpi i vipu! Pa i nije neko, al nazalost nemam bolje. Zapravo se i nemam sta opravdavat , sta je-tu je.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neplaceni dug simpi i vipu! Citat:
Pazi... nema smisla ovde raspravljat o logici i pravednosti... Ja ti samo govorin kakva je tvoja situacija. Dug postoji. Vip i Simpa su pravovremeno pokrenuli ovršni postupak - što znači da zastare nema. Tvoj dug će se samo uvećavat jer kamate teku kontinuirano. Ako Vip i Simpa budu tako željeli, sjest će ti na plaću ili će ti zaplijenit bilo koju imovinu koju ti jednog dana budeš imala (auto, stan, televiziju, video, mobitel, brod, kuću... bilo šta). Pa sad ti sama odluči - hoćeš li se obratit njima i pokušat nekako vratit dug (na rate, kroz neko vrijeme, samo glavnicu...) ili ćeš se pravit luda i nadat se da će Vip i Simpa zaboravit cijelu stvar - što je također moguće... Na tebi je da odlučiš.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neplaceni dug simpi i vipu! Znam, sve mi je jasno i hvala ti na savjetu. Evo rekla mi je prijateljica da je dobila pismo pije nekoliko mjeseci od vipa da je dug oprosten , a sad radi , ima svoj racun i da joj niko nije sia na njega. Napravila je sve kao ja , samo nekoliko mjeseci ranije. Ma ja sam ono napisala jer mi se cinilo da je ta situacija ovdi postala malo dramaticna, a ja na nju nisam nikad gledala tako,platit mi nije problem, ali sam samo tila znat jeli moram, jer mi je glupo placat nesto ako ne moram, a i da znam da necu zavrsit u prdekanu. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neplaceni dug simpi i vipu! Pa najbolje ti je ovo što je eowyn rekla; Pokušaj se dogovoriti da otplatiš na rate i da odjebu to "kamatarenje"... Pa eto, možda budeš u krizi kojih 1 do 2 mjeseca što se tiče življenja ali kad to otplatiš past će ti kamen s duše. Ako se budeš uvalila u govna da nebudeš mogla to financirat, najbolje "napit ću vam se krvi". I naravno, kad se rješiš tog duga, odjebi i raskini sve ugovore i sa vipom i sa simpom. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neplaceni dug simpi i vipu! Citat:
Ne znam koliko ti je "veliko" tih 5000Kn , ali riješi to što prije možeš. Ako ne možeš sama potraži pomoć roditelja , prijatelja ... I najbolja opcija - dogovori s njima otplatu duga na rate. Jer vjeruj mi , Vip i T-com spadaju u kategoriju onih koje nećeš lako zajebati za novce. To još uvijek nije tragedija , ali budeš li išla na odugovlačenje veliki su izgledi da ti to postane ogromno opterećenje u životu. Sudski ne možeš dobiti baš nikako , a šanse da oni zaborave jednake su onima da dobiješ sedmicu na lotu. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neplaceni dug simpi i vipu! Hvala svima na savjetu, rijesit cu to posli nove godine, ipak je nova jednom u godini. ![]()
| | |
| | #18 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neplaceni dug simpi i vipu! meni nije jasno prvo i osnovno zasto odmah nisi platila taj racun..imala si kazes 18 godina? pa sigurno imas starije prijatelje, tete, ujake, striceve od kojih si mogla posuditi, nesto sto se moglo prodati kako bi platila taj racun...ja sam sa svojih 18 znala sta je preplata i kamate koje se gomilaju ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-07 Lokacija: Split
Poruka: 52
![]() | Re: Neplaceni dug simpi i vipu! draga moja iz iskustva ti govorim, dok nemaš ništa na sebi, i dok nisi zaposlena ne mogu ti ništa, dolaziće i tražit te, administracija je spora, mirno spavaj
__________________ by=eM |
| | |
![]() |
| Tagovi: dug, simpa, vip |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.