| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Nerijesene međe, molim pomoć u Znanost forumu; Dakle o čemu se radi. Kupio sam kuću s okućnicom.Preko mog dvorista gospođa dolazi do svoje kuce. To je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 2
![]() | Dakle o čemu se radi. Kupio sam kuću s okućnicom.Preko mog dvorista gospođa dolazi do svoje kuce. To je sestricna od gazdarice od koje sam ja kupio kucu. Kako imam ogromno dvoriste pokusao sam se dogovoriti sa "susjedom" da joj prodam taj prilaz ,ali ona nije odusevljena time,nema novaca(iako sumnjam jer su joj svi u NJemackoj)itd. OD tada je proslo 3 godine i ona nista ne cini. Ja sad ne znam sto da radim. Da postavim ogradu ? Ne znam, volio bih to rijesiti ,ali ne znam kako... Molio bih Vas za savjet! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nerijesene međe, molim pomoć jelona ima uknjiženu služnost puta? jel se na njenu nekretninu može doć jedino preko tvoje? ipak odluka je na tebi. oćeš joj dat prolaz il ne? ako nećeš, a nema služnost puta i može doć na svoju nekretninu drugin puten, stavi ogradu i nemoj joj dopustit. u suprotnon pusti je i mirna bosna ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 2
![]() | Re: Nerijesene međe, molim pomoć Nema nista uknjizeno. Radi se o tome da je moja parcela i njena prije bila (prije100g) od jednog vlasnika ,njihovog djeda,pa se dame nisu dogovorile oko tog puta ,a igrom slucaja sam ja kupio ovaj dio!? Ne bih ja njoj zabranio prolaz vec bih rijesio taj dio tako da joj to prodam ,da to rijesim pa sam miran. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 185
![]() | Re: Nerijesene međe, molim pomoć dakle smeta ti što ona prolazi tvojim dijelom badave. ako ima drugi pristup do kuće, reci joj da se njime koristi. ako nema opet se probaj nekako dogovoriti, al znaj da su loši susjedski odnosi koma.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nerijesene međe, molim pomoć Citat:
sretno ivicaa. ![]()
__________________ odi s prijateljima na ,pozovi frendove u kino i ,kad vidiš lijepu curu -uživaj u životu | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.

,pozovi frendove u kino i
,kad vidiš lijepu curu
-uživaj u životu