| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Novi američki zakon - moć korporacija u Znanost forumu; http://blog.wired.com/business/2007/...ed_crime_.html Citat: "We're still reviewing the bill, but based on our ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Novi američki zakon - moć korporacija http://blog.wired.com/business/2007/...ed_crime_.html Citat:
kak možeš nekome suditi za pokušaj piratstva? kaj je pokušaj? flat rate DSL i instaliran utorrent? ![]() kupnja 100 DVDova? svašta ... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi američki zakon - moć korporacija Fakat jadno,ti ameri isto misle da će im svašta proć,nemreš sve kontrolirat,kak če uostalom dokazat to! Možda je njima pokušaj piratstva povez preko oka i kuka umjesto ruke!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-06-07 Lokacija: trenutno zg Godina: 22
Poruka: 14
![]() | Re: Novi američki zakon - moć korporacija pa kod nas bi se pokušaj očitovao pri samom ulasku u videoteku,..dobar dan mladić-kako ste,što tražite,molim osobnu.aha,vi ste ovdje došli zbog filma?o da.u redu,dobro-kazna od 800 kn,eto,hvala doviđenja.i ti ostaneš ka posran.wtf? ma the usa je posebna u potpunosti.da mogu ispisali bi svaki zid sa nepotrebnim detaljima zakona,toliko su nesigurni u svoju državnost i postojanje da se samo pokušavaju zaštitit brdom birokracijskog sra*ja. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Novi američki zakon - moć korporacija Podsjeća na film Minority Report. Citat:
Sad sve ovisi samo o tome koliko je jak koji lobi. Neki su se okomili i na open source zajednicu pa ćemo vidjeti što će iz toga izaći. ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: americki, korporacija, moc, novi, zakon |
« Ljubitelji životinja traže kaznu za RTL
|
Pedofilski lanac razbijen, 700 osumnjičenih, spašeno 31 dijete »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!