| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi obmana suda u Znanost forumu; ako na sudu kao tuzitelj dostavim krivotvorene dokumente temeljem kojih uvaze moj tuzbeni zahtijev dali takvo djelo podlijeze kaznenom progonu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: obmana suda Tko je krivotvorio dokumente? Da li si znao da su dokumenti krivotvoreni onda kada si ih dostavio sudu?
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: obmana suda E pa onda je kazneno djelo, jer se i stavljanje krivotvorene isprave u promet također kažnjava, baš kao i izrada krivotvorene isprave
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: obmana suda Čekaj samo sekund... ne znam to napamet... Imaš Kazneni zakon RH, pa član 311. Krivotvornje isprave... to bi ti bilo to...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE Zadnji Uredio damfisk : 07-02-08 u 14:41. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
![]() | Re: obmana suda Citat:
Dana 1.svibnja 1999 godine samovoljno sam u ime svih suvlasnika stambene zgrade sklopio Međuvlasnicki ugovor te istom prilozio Privitak 1 odnosno potpise suvlasnika koji su mi potpisali predhodni Ugovor sklopljenog 22.12.1997. godine , te sam temeljem takvog ugovora sklopio i ugovor o upravljanju sa jednom firmom. kako u zgradi neki nisu htjeli placat pricuvu , mi smo im napravili ovrhu te su isti kada su izgubili spor na sudu kuznili o cemu se radi te mi napravili kaznenu prijavu da sam obmanija sud jer kako kazu oni formalno pravno nemaju temeljem cega placat pricuvu jer su svi ugovori nevazeci | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: obmana suda Pa u pravu su. Taj ugovor je ništav, i njih ne obvezuje. E sad, ako se ne podnese kaznena prijava, vjerovatno nećeš kazneno odgovarat. Ali, taj ugovor, "sklopljen" na takav način, je ništav - kao da ne postoji - i nije pravno obvezujući za nikoga.
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: obmana suda Odnosno, da nadopunim - ako je podnesena kaznena prijava, trebaš pod hitno angažirat odvjetnika pa vidit šta se može izvuć
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.