| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi odbijanje darovnice u Znanost forumu; Supruzi sam darovao dvosobi stan, no nakon godinu dana želi mi vratiti darovani stan. Ja ne želim primiti natrag već ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-07 Lokacija: Jastrebarsko Godina: 55
Poruka: 10
![]() | odbijanje darovnice Supruzi sam darovao dvosobi stan, no nakon godinu dana želi mi vratiti darovani stan. Ja ne želim primiti natrag već darovano. Na koji način da ju onemogućim da mi vrati stan koji sam joj darovao? Nemojte samo reći da sam "pošandrcao " ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: odbijanje darovnice darujte ga meni, svi sretni i problem riješen
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: odbijanje darovnice Di je stan, koliko kvadrata, ovo, ono.... Može meni, ja nemam krov nad glavom? ![]() Ne znam, a zašto ti želi vratiti stan?
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odbijanje darovnice nemojte ić na sud, nemojte ić u odvjetnika. pravosuđe je ionako zagušeno. živite i volite se. boli vas džoka šta ispada ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odbijanje darovnice Hhmm... ![]() Pa... zanimljivo pitanje, sa pravnog stajališta... Ugovor o darovanju je dvostrani ugovor, znači da je za realizaciju ugovora nužan pristanak obje strane Jednom kada je ugovor perfektuiran (a iz vašeg primjera čini se da jest), mislim da onda daroprimac ne može vratit darovano. Jedino što meni pada na pamet jest da darovatelj traži raskid ugovora o darovanju - a to može samo iz zakonom predviđenih razloga, ili pak da vaša supruga vama opet daruje istu stvar. U tom slučaju, sastavi se novi ugovor o darovanju. Samo, postavlja se pitanje poreza...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: odbijanje darovnice Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odbijanje darovnice Mislim da je vaš problem prvenstveno mentalno-emotivno-komunikacijske naravi, a ne pravne. Ako je ugovor o darovanju sklopljen, može se raskinut samo na zahtjev darovatelja (u ovom slučaju, vas) Novi ugovor o darovanju može se sklopit samo ako su obje strane suglasne. Treća opcija ne postoji.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: odbijanje darovnice Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odbijanje darovnice Citat:
![]()
__________________ Pop, goes the weasel! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.