| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Odšteta od osiguranja u Znanost forumu; eo ovako... dobio sam novi auto prije 3 tjedna. Prošli tjedan mi je jedan lik ogrebao prednji lijevi branik. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,458
![]() | Odšteta od osiguranja eo ovako... dobio sam novi auto prije 3 tjedna. Prošli tjedan mi je jedan lik ogrebao prednji lijevi branik. Nismo zvali policiju nego smo otisli do Remix-a gdje je moj auto kupljen da vidimo štetu. Šteta je procijenjena na 1600kn. Sljedeći sam dan otiso s tim likom do njegove osiguravajuće kuće (Allianz), da mi on podmiri štetu na autu. Sredili smo papire i samo sam trebao odvest auto do remixa na popravak, što sam i napravio. Auto je popravljen za 1dan, i sve je ok zasad ![]() Prelazim na moje pitanje. Danas sam primio poštu od njegove osiguravajuće kuće koja glasi: Dana 27.05.08. zaprimili smo Vaš zahtjev za naknadu materijalne štete, nastale dana 26.05.08. na vozilu reg. oznake X. Na temelju provedene analize Vašeg predmeta utvrdili smo da je moguće provesti isplatu odštete sukladno utvrđenim oštećenjima pri izvidu štete, a koji su nastali kao posljedica prijavljenog štetnog događaja. U cilju što kvalitetnijeg i bržeg rješavanja Vaše odštete, a na temelju utvđenih oštećenja, slobodni smo ponuditi Vam nagodbu na iznos od 2.400,oo kn. Ukoliko ste suglasni s iznosom molimo Vas da potpišete "izjavu o namirenju" u prilogu, te nam istu dostavite.. (ima jos 2 odlomka o zakonu).... mene zanima jel to znači da ću ja dobit keš na svoj žiroračun ili je to nešto drugo ![]() hvala ![]() ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,458
![]() | Re: Odšteta od osiguranja hm...stvar je u tome sto je šteta već podmirena s police i ona ne ulazi u ovih 2400 :/ (ispravite me ako griješim )
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
![]() |
| Tagovi: ods teta, osiguranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:46.