Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

Oduzimanje prednosi

Raspravljate o temi Oduzimanje prednosi u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Oduzeo sam prednost na glavnoj cesti automobilu iz suprotnog smjera i sudarili smo se..prošli smo svi bez ozljeda,mome autu ništa ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika futurist
    Datum registracije
    25-01-08
    Starost
    28
    Poruka
    137
    Liked
    0 times

Oduzimanje prednosi

Oduzeo sam prednost na glavnoj cesti automobilu iz suprotnog smjera i sudarili smo se..prošli smo svi bez ozljeda,mome autu ništa njemu otpao branik i blatobran..Naravno bila je policija i napravila zapisnik..
    Vidio sam da je kazna u rasponu od do.
    Može li mi tko reći šta mogu očekivati i o cemu ovisi kolika će visina kazne biti?

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Re: Oduzimanje prednosi

(Van Gogh, zakon slika/avatar !)

Inace.. Ne znam odgovor.
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Ako nisi pio, nisi radio sranja (tipa svađao se, psovao i slično) i imaš čist prometni dosje, onda će ti biti minimum...

I bitno je ako si odmah u potpunosti preuzeo krivicu na sebe...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

ja dobio 800kn ak se ne varam

Datum registracije
    25-01-08
    Starost
    28
    Poruka
    137
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Ako nisi pio, nisi radio sranja (tipa svađao se, psovao i slično) i imaš čist prometni dosje, onda će ti biti minimum...

I bitno je ako si odmah u potpunosti preuzeo krivicu na sebe...
    Tako je i bilo u potpunosti..plicajac mi je rekao oko 3000kn i 3 mj. bez vozačke,,pa se zato pitam čemu onda piše od 1 do 3 mj. za taj prekršaj..
    Ma šta reć,moglo je proć sve bez toga,nije ni izašao iz auta već je skočio na mobitel da ih zove,al šta ćeš kad ima zlih ljudi na ovome svijetu,istu bi dobio odštetu i da nije bilo policije,a ovako meni kaosi i to žestoki

Datum registracije
    25-01-08
    Starost
    28
    Poruka
    137
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
    ja dobio 800kn ak se ne varam
    Kad je to bilo?

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

prošle u travnju..

mah ovisi od sudca..ali cca 1200kn ti ja prognoziram

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: futurist Pogledaj Poruke
    Tako je i bilo u potpunosti..plicajac mi je rekao oko 3000kn i 3 mj. bez vozačke,,pa se zato pitam čemu onda piše od 1 do 3 mj. za taj prekršaj..
    Ma šta reć,moglo je proć sve bez toga,nije ni izašao iz auta već je skočio na mobitel da ih zove,al šta ćeš kad ima zlih ljudi na ovome svijetu,istu bi dobio odštetu i da nije bilo policije,a ovako meni kaosi i to žestoki
    da si meni to napravio ja bi ti zvao policiju i da si me ogrebo... ma ne bi ti ni izašo iz auta, razgovaraj sa policijom

oduzimanje prednosti se ne smije dogoditi, to ako napraviš, nije ti mjesto na cesti jer ovo je sitnica ali na groblju piše: ''ovdje počiva onaj koji je imao prednost''
    Bolje desnica nego prknenica!

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Nemoj potpisati kaznu nego odi na sud i reci da bi dobrovoljni rad umjesto kazne....

To ti škola za drugi put...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Akademik Foruma Avatar od korisnika korisnik62
    Datum registracije
    27-06-08
    Poruka
    3,890
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: futurist Pogledaj Poruke
    Šta češ kad ima debilnih ljudi,mogli ste se fino dogovorit i to je to, niko nebi imo sranja,a njemu bio auto bio popravljen...

Mozda ti je najpametnije da trazis dobrovoljni rad umjesto kazne,a ko ti nedaju onda se zali pa bar kazna onda bude nesto manja, a za dobrovoljni rad ti vec ceka miljun i jedan,a onda kad ti dodes na red mozda ode u zastaru ili sl.
    Zadnji Uredio korisnik62 : 06-01-09 u 22:32
    "U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
    Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku