| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Oduzimanje vozačke u Znanost forumu; Pozdrav, Evo imam jedno pitanje pa bih zamolio da mi netko pomogne ako zna... U 11. mjesecu 2005 zaustavili su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-06
Poruka: 4
![]() | Oduzimanje vozačke Pozdrav, Evo imam jedno pitanje pa bih zamolio da mi netko pomogne ako zna... U 11. mjesecu 2005 zaustavili su me plavci i oduzeli vozačku zbog radi pijanosti ( ) na 24 sata. Nakon par dana išao sam po vozačku te su mi rekli da ću doma dobiti obavijest kada moram vratiti vozačku na mup, te od kada mi teče 4 mjeseca kazne. Taj papir sam dobio doma nakon nekih 8 mjeseci (07/2006). Ja sam ih od tada ignorirao, tj. još uvijek imam vozačku, koju sam trebao vratiti u mup prije u 7. mjesecu 2006. + ne pamtim točno kada sam dobio prekršajni nalog, da li tu večer kada sam ostao bez vozačke ili u kuverti nakon 6 mjeseci, ali poanta je da sam ga imam. Već su me par puta zvali da vratim vozačku (plava kuvertica), ali zadnji puta je bio dosta davno... 3 pitanja: 1. Postoji li neklakva šansa da se neće desiti ništa? (zastara) 2. Da li mi se tih 3 mjeseca računa od tog navedenog datuma bez obzira što nisam vratio vozačku. 3. Što mi je najpametnije napraviti? Molim pomoć + unaprijed hvala! Pozdrav.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Oduzimanje vozačke Mislim da tu nema zastare jer je sud prošao, vjerovatno ostaješ bez vozačke prvi put kad te provjere.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Oduzimanje vozačke Ma predmet je morao kod sudca za prekršaje, netko je morao donijeti odluku o oduzimanju. Ali slažem se, pričekajmo Damfiska.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oduzimanje vozačke Citat:
Evo ovako.... Ukratko: Zaboravi na zastaru.... rješenje je pravomoćno čim nisi pisao prigovor - a prigovor si morao pisat onda kad su ti oduzeli dozvolu, odnosno kada si dobio rješenje u kuverti. Na MUP si morao (i još uvijek moraš) otić da ti u dozvolu udare pečat na kojem piše "zabrana upravljanja vozilom u razdoblju od... do..." Prema tome, javi se na MUP da ti to upišu i točka. To neće nestat. Ako te jednom uhvate da voziš a ne bi smio, najebo si.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
![]() |
| Tagovi: oduzimanje vozacke dozvole, zastara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

) na 24 sata. Nakon par dana išao sam po vozačku te su mi rekli da ću doma dobiti obavijest kada moram vratiti vozačku na mup, te od kada mi teče 4 mjeseca kazne. Taj papir sam dobio doma nakon nekih 8 mjeseci (07/2006). Ja sam ih od tada ignorirao, tj. još uvijek imam vozačku, koju sam trebao vratiti u mup prije u 7. mjesecu 2006. + ne pamtim točno kada sam dobio prekršajni nalog, da li tu večer kada sam ostao bez vozačke ili u kuverti nakon 6 mjeseci, ali poanta je da sam ga imam.