Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Oduzimanje vozačke u Znanost forumu; Pozdrav, Evo imam jedno pitanje pa bih zamolio da mi netko pomogne ako zna... U 11. mjesecu 2005 zaustavili su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-07, 22:00   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-11-06
Poruka: 4
ReDRuM se izdvaja iz mase
Oduzimanje vozačke

Pozdrav,

Evo imam jedno pitanje pa bih zamolio da mi netko pomogne ako zna...

U 11. mjesecu 2005 zaustavili su me plavci i oduzeli vozačku zbog radi pijanosti () na 24 sata. Nakon par dana išao sam po vozačku te su mi rekli da ću doma dobiti obavijest kada moram vratiti vozačku na mup, te od kada mi teče 4 mjeseca kazne. Taj papir sam dobio doma nakon nekih 8 mjeseci (07/2006). Ja sam ih od tada ignorirao, tj. još uvijek imam vozačku, koju sam trebao vratiti u mup prije u 7. mjesecu 2006. + ne pamtim točno kada sam dobio prekršajni nalog, da li tu večer kada sam ostao bez vozačke ili u kuverti nakon 6 mjeseci, ali poanta je da sam ga imam. Već su me par puta zvali da vratim vozačku (plava kuvertica), ali zadnji puta je bio dosta davno...

3 pitanja:

1. Postoji li neklakva šansa da se neće desiti ništa? (zastara)
2. Da li mi se tih 3 mjeseca računa od tog navedenog datuma bez obzira što nisam vratio vozačku.
3. Što mi je najpametnije napraviti?

Molim pomoć + unaprijed hvala!

Pozdrav....
ReDRuM je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:12   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Oduzimanje vozačke

zastara je 2 godine koliko znam damfisk će ti to reći točnije kad dođe
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:41   #3 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,180
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

kao prvo oprostite kaj sam bio toliko odsutan... Baš me zanima ova tema pošto če i meni oduzet vozačku na 3 mjeseca. Ali moje mišljenje je da niš od toga...
jesu li te zaustavili koji put od kad si dobio rješenje
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:46   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,941
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Mislim da tu nema zastare jer je sud prošao, vjerovatno ostaješ bez vozačke prvi put kad te provjere.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:50   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

koliko ja vidim suda uopće nije bilo, trebao si slati prigovor ili tak neš

ne znam nek damfisk objasni kad dođe
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:57   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,941
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ma predmet je morao kod sudca za prekršaje, netko je morao donijeti odluku o oduzimanju.
Ali slažem se, pričekajmo Damfiska.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 23:37   #7 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Mislim da tu nema zastare jer je sud prošao, vjerovatno ostaješ bez vozačke prvi put kad te provjere.
Zaustavili su me već par puta ali mi je nisu oduzeli jer me nije provjeravao u centrali (što rade dosta rijetko)...
ReDRuM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 12:45   #8 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Citat:
Pravi autor: ReDRuM Pogledaj Poruke
Pozdrav,

Evo imam jedno pitanje pa bih zamolio da mi netko pomogne ako zna...

U 11. mjesecu 2005 zaustavili su me plavci i oduzeli vozačku zbog radi pijanosti () na 24 sata. Nakon par dana išao sam po vozačku te su mi rekli da ću doma dobiti obavijest kada moram vratiti vozačku na mup, te od kada mi teče 4 mjeseca kazne. Taj papir sam dobio doma nakon nekih 8 mjeseci (07/2006). Ja sam ih od tada ignorirao, tj. još uvijek imam vozačku, koju sam trebao vratiti u mup prije u 7. mjesecu 2006. + ne pamtim točno kada sam dobio prekršajni nalog, da li tu večer kada sam ostao bez vozačke ili u kuverti nakon 6 mjeseci, ali poanta je da sam ga imam. Već su me par puta zvali da vratim vozačku (plava kuvertica), ali zadnji puta je bio dosta davno...

3 pitanja:

1. Postoji li neklakva šansa da se neće desiti ništa? (zastara)
2. Da li mi se tih 3 mjeseca računa od tog navedenog datuma bez obzira što nisam vratio vozačku.
3. Što mi je najpametnije napraviti?

Molim pomoć + unaprijed hvala!

Pozdrav....

Evo ovako....

Ukratko:

Zaboravi na zastaru.... rješenje je pravomoćno čim nisi pisao prigovor - a prigovor si morao pisat onda kad su ti oduzeli dozvolu, odnosno kada si dobio rješenje u kuverti.

Na MUP si morao (i još uvijek moraš) otić da ti u dozvolu udare pečat na kojem piše "zabrana upravljanja vozilom u razdoblju od... do..."

Prema tome, javi se na MUP da ti to upišu i točka. To neće nestat. Ako te jednom uhvate da voziš a ne bi smio, najebo si.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 16:02   #9 (permalink)
Starter

A jebiga, mogo sam si mislit...

Svejedno, puno hvala!

Poz
ReDRuM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 16:04   #10 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Jebiga stari, morat ćeš malo noge rastegnit.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oduzimanje vozacke dozvole, zastara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103