| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Oduzimanje vozačke u Znanost forumu; isto ko i ja... i vec ludim od pjesacenja... ja sam popusil 2150 kn kazne i prvo su mi oduzeli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Oduzimanje vozačke isto ko i ja... i vec ludim od pjesacenja... ja sam popusil 2150 kn kazne i prvo su mi oduzeli vozacku na 3 dana (od petka navecer do ponedjeljka ujutro) i nakon mjesec dana mi je stigla obavjest da moram taj i taj dan doci na muriju da napisu gore navedeno u vozacku... i sad imam zabranu od 29.1. do 29.4. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-08
Poruka: 1
![]() | Re: Oduzimanje vozačke pozdrav svima. trebam pravni savjet. dosao je policajac, zeli vozacku dozvolu na 2 mjeseca. sreca nisam bio doma. dakle, nisam potpisao nista, nisam dobio s suda nikakvo rijesenje da ponovim (SA SUDA NISAM DOBIO NIKAKVU KUVERTU ILI BILOŠTA). nisam vozio pijan da bi mogao ocekivati oduzimanje. i nedam prokletu vozačku. sad me zanima pravni savjet, kako da se postavim, jer nadam se da postoji trunak neke drzave pa da oni nemogu raditi sta zele. jer kad sam pitao policajce dali se mogu zaliti, rekao mi je da mogu ali tek kad im predam vozacku. no wayyyyyyyyyy |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Oduzimanje vozačke Inače nikome ne preporučujem da ostane bez vozačke...užas kad se navikneš na komfor meni su lijepo oduzeli naravno na prvi dan zime i pješke svuda zovite bilo koga kad popijete nešto ili bolje vam je taj dan pehaka nego 3 mjeseca... vjerujte mi ![]()
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oduzimanje vozacke dozvole, zastara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.

meni su lijepo oduzeli naravno na prvi dan zime i pješke svuda