Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Oduzimanje vozačke

Raspravljate o temi Oduzimanje vozačke u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Ovako, bio sam ročnik u Požegi u auto- jedinici , zači imal sam položenu vozačku B kategoriju . Tamo sam ...

Regularni forumas Avatar od korisnika fakin10
    Datum registracije
    20-05-07
    Poruka
    153
    Liked
    0 times

Oduzimanje vozačke

Ovako, bio sam ročnik u Požegi u auto- jedinici , zači imal sam položenu vozačku B kategoriju .
    Tamo sam trebao položiti C kategoriju međutim prilikom pretresa sobe našli su nam marihuanu na koju sam ja bio pozitivan ,da skratim., travu mi nisu uspijeli prišiti ali pošto sam bio pozitivan na travu su me poslali doma dali mi odgodu od 2 god.
    Kada sam ja došao u Zg murija je meni nakon dva tijedna oduzela vozačku ,znači moju B kategoriju i to bez da su me ulovili da vozim napušen . Uzeli su je na godinu dana....bez ikakvog prekršaja
    Znači samo preko papira iz Požege ?
    Ja sad dvije godine već idem na sistematski pregled i onda mi je produžuju po god dana , kao da sam neki luđak... Samo da se zna nemam niti jedan kazneni bod i nikad nisam kažnjavan nizašta .....
    Da li su oni meni smijeli uopće oduzeti vozačku... ???

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Re: Oduzimanje vozačke

Nemam pojma, ali čudno je to miješanje ovlasti vojne i civilne policije. Strpi se dok ne naleti pravnik, možda su se zakoni mijenjali, ali koliko znam, ta dva slučaja ne bi smjela biti povezana.
    Potpisi su za budale.

Datum registracije
    20-05-07
    Poruka
    153
    Liked
    0 times

Ma nije hića .
    Samo kaj bi po tome trebali svi koji su ikada uhvaćeni s đikom trebbali ostat bez šare...
    To je kao da piješ u bircu i ideš pješice doma ,a suseda te prijavi da si bio pijan i ostaneš bez šare...
    Zadnji Uredio fakin10 : 20-12-08 u 18:14

Banned
    Datum registracije
    22-12-08
    Poruka
    87
    Liked
    0 times

Nije lijepo to što se drogiraš.

Datum registracije
    20-05-07
    Poruka
    153
    Liked
    0 times

A nije lijepo niti to kaj se ti petljaš tam di ti nije mjesto ???
    TKO SI TI DA MI SUDIŠ???????????

Lajkaj nas na Facebooku