| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Ometanje posjeda u Znanost forumu; Imam jedan problem vezan za ometanje posjeda pa unaprijed zahvaljujem na pomoci.:mig: Prije 2 godine postao sam vlasnik jedne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 22
![]() | Ometanje posjeda Imam jedan problem vezan za ometanje posjeda pa unaprijed zahvaljujem na pomoci.:mig: Prije 2 godine postao sam vlasnik jedne parcele(suma+pasnjak u sumi)...susjed do mene je na medji imao ogradu i sve je bilo ok dok on svoje zemljiste nije prosle godine prodao i tu nastaje problem. Sadasnji vlasnici su srusili ogradu i sve oko nje te postavili novu, ali vise nego ocigledno usavsi u moju parcelu. Posto neki normalan dogovor nije moguc(preporucio sam privatnog mjernika...odbili su)...te kako zelim samo da se zna di je tocno medja obratio sam se advokatu da probamo to rijesiti sluzbenim putem. On mi je rekao da moramo podnesti zahtjev za ometanje posjeda...te da ce nakon izvanparnicne rasprave izaci sluzbeni mjernik koji ce pokolciti zemljiste. E tu dolazi jos jedan problem...danas sam otisao na opcinski sud i u katastar po papire svoje zemlje i usput sam zatrazio vlasnicke papire od mog susjeda(samo 20kn biljega i to je to)...i paf...ni on ni prosli susjed uopce nisu uvedeni kao vlasnici te zemlje(ni na sudu ni u katastru) vec sasvim treca osoba. Advokat mi rece da je moguce da "sadasnji" vlasnici vanknjiznicno uzivaju posjed i da za pokretanje postupka ometanja posjeda moram nabaviti adresu i sve podatke od osobe koja je upisana kao vlasnik na vlasnickom listu. Od te gospodje znam samo mjesto stanovanja(nista vise), ali nemogu stupiti u kontakt s njom. :flop: Sad me zanima jel ima ko kakav savjet kako pokrenuti ovaj postupak kako bi na teren izasao sudski mjernik?
__________________ The Ferengi rules of Aquisition: Sex and profit are the two things that never last long enough. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 788
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ometanje posjeda Citat:
Je li to ta gospođa koju dolje spominješ ili? Ako je, onda imaš ime ili prezime, ili sam ja nešto preskočila
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.