| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi osiguranja u Znanost forumu; Pozdrav,imam pitanje: Imamo sam prometnu sa materijalnom stetom od par tisuca kuna,s time da ja nisam bio kriv ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-11-07 Godina: 25
Poruka: 5
![]() | osiguranja Pozdrav,imam pitanje: Imamo sam prometnu sa materijalnom stetom od par tisuca kuna,s time da ja nisam bio kriv i stetu placa osiguranje od covjeka koji je skrivio prometnu. I stvar je u tome da se radi o kaminu sa kojim sam krenuo na utovar i trebao ic za njemacku. I sad je najveca stvar u tome sto sam imao nalog za utovar od stranke i vec nalog za utovar u povratu. Nalozi su bili vrijedni 1000 eura koje sam morao otkazati. Znaci da sam obestecen po tom pitanju,a kao drugo auto ce mi najmanje dva tjedna cekati na nove djelove i tu je opet steta za mene,a da ne govorim kako me gledaju ljudi kojima sam morao odgoditi prijevoz. I sad me zanima kako se postaviti prema osiguranju i kako izvuc maksimum iz njih! Hvala na odgovorima i unaprijed zahvaljujem |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: osiguranja Nisam stručan, ima par odvjetnika na forumu pa nek ti oni odgovore. Moj ti je savjet da potražiš stručni savjet kod odvjetnika, pretpostavljam da imaš pravo na nadoknadu štete
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() | Re: osiguranja Možeš tražiti od osiguranja od onoga što je nezgodu skrivio odštetu za izgubljenu dobit i priznat će ti sigurno, samo moraš imati nekakve dokaze ili potvrdu da bi neku sumu zaradio da se nije desilo što se desilo. U svakom slučaju imaš pravo ali moraš se obratiti osiguranju i za pretrpljenu bol, strah ali i za izgubljenu dobit. Najbolje ti je postavit odštetni zahtjev tj. i priložiti sve dokaze i naravno obratiti se odvjetniku da ti izganja to. U pravilu ti osiguranje uvijek ponudi neku manju svotu onda im se otpište da se ne slažeš i u konačnici ti oni povise uvijek. Tako ti to ide..
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: naplata stete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:10.