Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

PAUK SLUŽBA

Raspravljate o temi PAUK SLUŽBA u Pravo forumu, dio Znanost foruma; U 11. mjesecu mi je Pauk služba odnjela auto sa mjesta gdje se okreče autobus (veliki prostor) ispred bolnice u ...

Starter
    Datum registracije
    25-02-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

PAUK SLUŽBA

U 11. mjesecu mi je Pauk služba odnjela auto sa mjesta gdje se okreče autobus (veliki prostor) ispred bolnice u karlovcu. Parkirala sam se max. 10 min. jer nije bilo mjesta na parkingu da bi mamu otpratila u bolnicu (problemi s očima). Isti dan sam otišla na policiju tražiti ih fotografije da mi pokažu i dati prigovor u pisanom obliku, policajac mi nije pokazao fotke niti je htio uzeti prigovor. U petak su mi poslalli uplatnicu sa 300 kn. da uplatim i pismeni dio da je kolnik obilježen... nije istina. Dali da platim ili? Treba mi savjet?

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Re: PAUK SLUŽBA

nekak mi se cini da koji god da je razlog da ne smijes parkirati na mjestu za autobuse...
    al, sretno...
    Zadnji Uredio GajbaPive : 25-02-09 u 22:24
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Starter Avatar od korisnika Narazzurri
    Datum registracije
    11-03-09
    Starost
    32
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: DARIJA_LUCE Pogledaj Poruke
    U 11. mjesecu mi je Pauk služba odnjela auto sa mjesta gdje se okreče autobus (veliki prostor) ispred bolnice u karlovcu. Parkirala sam se max. 10 min. jer nije bilo mjesta na parkingu da bi mamu otpratila u bolnicu (problemi s očima). Isti dan sam otišla na policiju tražiti ih fotografije da mi pokažu i dati prigovor u pisanom obliku, policajac mi nije pokazao fotke niti je htio uzeti prigovor. U petak su mi poslalli uplatnicu sa 300 kn. da uplatim i pismeni dio da je kolnik obilježen... nije istina. Dali da platim ili? Treba mi savjet?
    Ako nisi upalila sva 4 žmigavca-ništa. Kad se parkiraš na mjesto gdje je to zabranjeno dužna si upalit sva 4

Starter
    Datum registracije
    27-01-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

OČITO JE DA U KARLOVCU PAUK SLUŽBA RADI PO LJEPOTI I PO STRICEVIMA. ODVOZI ONE KOJI SU GOTOVO NEVINI A ONE KOJI SE PARKIRAJU ISPED DeMa u centru , a ima tamo i dva kafica a stanu i po 4-5 auta , a nje oznaka parking mjesta, pauk služba zaobilazi u širokom luku to mjesto.
    Neki dan sam promatrao kako su digli jedan auto i umjesto da odmah krenu na Baniju na odlagalište , kružili su okolnim ulicama / u nadi da ce se pojaviti vlasnik / i napokon je netko dojavio da mu se auto vozika na pauk vozilu i povezli su se nekih stotinjak metara u okolnu ulicu i " SKIPALI " ga na cestu uz dugo i širokoosmjehno lice .NAravno i policajac je bio prisutan kao i svakiput. Nije li to pomalo čedno ? Da je bio moj auto , plato bih gadnu kaznu i išao bi po njega na Baniju. Ja sam siromašan čovjek , pa nemam auto.
    Zadnji Uredio potpis : 26-03-09 u 23:53

Lajkaj nas na Facebooku