nekak mi se cini da koji god da je razlog da ne smijes parkirati na mjestu za autobuse...
al, sretno...
Raspravljate o temi PAUK SLUŽBA u Pravo forumu, dio Znanost foruma; U 11. mjesecu mi je Pauk služba odnjela auto sa mjesta gdje se okreče autobus (veliki prostor) ispred bolnice u ...
nekak mi se cini da koji god da je razlog da ne smijes parkirati na mjestu za autobuse...
al, sretno...
Zadnji Uredio GajbaPive : 25-02-09 u 22:24
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
OČITO JE DA U KARLOVCU PAUK SLUŽBA RADI PO LJEPOTI I PO STRICEVIMA. ODVOZI ONE KOJI SU GOTOVO NEVINI A ONE KOJI SE PARKIRAJU ISPED DeMa u centru , a ima tamo i dva kafica a stanu i po 4-5 auta , a nje oznaka parking mjesta, pauk služba zaobilazi u širokom luku to mjesto.
Neki dan sam promatrao kako su digli jedan auto i umjesto da odmah krenu na Baniju na odlagalište , kružili su okolnim ulicama / u nadi da ce se pojaviti vlasnik / i napokon je netko dojavio da mu se auto vozika na pauk vozilu i povezli su se nekih stotinjak metara u okolnu ulicu i " SKIPALI " ga na cestu uz dugo i širokoosmjehno lice .NAravno i policajac je bio prisutan kao i svakiput. Nije li to pomalo čedno ? Da je bio moj auto , plato bih gadnu kaznu i išao bi po njega na Baniju. Ja sam siromašan čovjek , pa nemam auto.
Zadnji Uredio potpis : 26-03-09 u 23:53