| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi pedofilija s osobnim racunalom? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Clank a ja isto ne mogu zaključiti da se boriš za neku pametnu titulu sa svojim nickom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: pedofilija s osobnim racunalom? Citat:
to pitaj njih, ne mene? ja samo znam kad napravis i prekrasaj u prometu i da nisi kriv i da jesi: uvjek te zovu okrivljenikom? a nikad te ne pozovu na sud s obrazlozenjem, vec ga tamo cujes... za mene je ova drzava jako smijesna kao i vecina for.... | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| charolastra | Re: pedofilija s osobnim racunalom? vidim da ti samo malo spamaš ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pedofilija s osobnim racunalom? Gore od svega je što se to događa na našim ulicama, u obiteljima. Pa novine su krcate naslovima o zlostavljanju djece seksualno čak i od strane roditelja, nastavnika, svećenika itd. To je veliki problem, i onda postaje normalno da ljudi skloni podofiliji koriste i računala za te svoje sklonosti.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: pedofilija s osobnim racunalom? Citat:
Ovo je najžalosnije..... ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pedofilija |
« pitanja- kazna
|
Upomoć! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.