| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi pitanja- kazna u Znanost forumu; ovako, prije skoro god dana me policija u iloku zaustavila , i napisala kaznu za to sto sam kao prico na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-04-08 Godina: 21
Poruka: 154
![]() | pitanja- kazna ovako, prije skoro god dana me policija u iloku zaustavila , i napisala kaznu za to sto sam kao prico na mob.. al nisu oni to vidili,nego im je jedan drugi policajac (peder) dojavio to.. al najgore od toga je sto ja mob uopce nisam imo kod sebe, znaci bio mi je kuci...i ja oso gore rec mu da nemam mob, al nije htio pricat samnom. ok oso sam dolje i napisali mi kaznu ,jer im je on tako naredio, inace su sami rekli da mi vjeruju da nemam, dao sam im da mi pretraze auto ako zele,al vjerovali su mi,al im je on nadreden pa su morali pisat. i kasnije sam napiso zalbu, i dao je sefu policije, i mislio sam da ce se to rijesit. al nije. danas dobio poziv na sud ... sad pitanje,sta sad radit? kako dokazat da nisam prico na mob? jer ja kaznu ako dobijem sigurno necu platit jer je nisam skrivio |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanja- kazna nema tu šta. reci sucu istinu i traži suoćenje sa policajcen koji ti je pisa i sa onin koji mu je dojavija. na sucu je na procjeni ko govori istinu
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-04-08 Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: pitanja- kazna Ok... taj policajac koji je dojavio i naredio kaznu je i inace gad... stvarno mi se gadi. rec cu istinu i to je to.. a jbg ne sjecam se tko je piso.. tj jednog znam samo , bilo je 2 policajca |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pitanja- kazna policija=najveće korumpirano poduzeće koje samo služi da donosi pare vladi,eto šta ah picanko mi mali ljudi uvijek nastradamo,to je tako
__________________ odi s prijateljima na ,pozovi frendove u kino i ,kad vidiš lijepu curu -uživaj u životu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-07 Godina: 31
Poruka: 70
![]() | Re: pitanja- kazna ak je sve ovo kaj govoriš istina reci sucu sve to što uvjerljivije i moli Boga da će biti na tvojoj strani... iako ne kužim zašto bi se netko toliko zajebavao da ti namjesti tako glupu kaznu... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.

,pozovi frendove u kino i
,kad vidiš lijepu curu
-uživaj u životu