| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Pitanje u Znanost forumu; Možete li mi objasniti tko donosi presudu? u riješenju piše ovako po sudcu nn kao pojedincu,a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 3
![]() | Možete li mi objasniti tko donosi presudu? u riješenju piše ovako po sudcu nn kao pojedincu,a na prijedlog sudskog savjetnika . ![]() I još jedno pitanje da li se dugovi spominju na ostavini ako ovrhu pokojnika i ostavinu vodi isti sudac? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje 1. piše ti sve: sudac na prijedlog sudskog savjetnika ![]() 2. ne razumin. dugovi na ostavini misliš tijekom ostavinskog postupka? ovrha pokojnika ovrha i ostavina![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 3
![]() | Re: Pitanje Hvala na odgovoru. Pokrenut ovršni postupak za života pokojnika u 7 mj.2oo5.Pok.umire u listopadu 2005.Ima nas dvoje nasljednika.Ovrhu i ostavinu vodi isti sudac.u studenom 2005.ostavina Nije spomenuto da postoje dugovi niti ovrha.U siječnju 2006 ovrha na mirovinu pok.Sucu je pokojnik osobno poznat i zna da je mrtav.U svibnju 2006 postupak stavljen u stanje mirovanje.Okončan ostavinski postupak.U travnju 2oo7.ovrhovoditelj predlaže promjenu predmeta ovrhe i to isključivo na moju nekretninu.21.o8.2007.ovrhovoditelj predlaže nastavak postupka,a sudac 28.8.2007.donosi rješenje o ovrsi.nakon prigovora upućuje nas u parnicu i stavlja rješenje van snage u dijelu koji se odnosi na ovrhu i ukida sve provedene radanje,medjutim zabilježba na mojoj nekretnini ostaje i nakon tri upućena podneska.Molim ako se netko razumije u sve ovo odgovori jer meni ništa nije jasno a ja sam za ovo saznala tek u devetom mjesecu 2007.. Zadnji Uredio mayyo : 12-03-08 u 13:03. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.