| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Podaci o vozaču u Znanost forumu; ovako dobio sam kaznu neku doma jer sam vozio 110 a dozvoljeno je 60 brijem, i sada sam napisao podatke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Podaci o vozaču ovako dobio sam kaznu neku doma jer sam vozio 110 a dozvoljeno je 60 brijem, i sada sam napisao podatke o vozaču, ali krive, i to sam poslao kada su tražili, i onda su ustanovili da sam kriv, i dobio sam neku kaznu i kao mogu se žaliti, i sada jel ja njima mogu poslati prigovor, ali da nisam ja vozio nego da je neko drugi vozio, a i je vozio neko drugi, nisam ja, nego je meni samo zbog bodova |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Podaci o vozaču Koliko ja znam...možeš poslati krive podatke.Nekome kome nije bitna vozačka ili ne vozi,nek se njemu pišu bodovi !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | Re: Podaci o vozaču ma znam da mogu, ali ja sam kada su se tražili podaci od vozača napisao da je vozio taj i taj, i sada je kazna stigla na njega, i ne želim da bude kazna na njega već na nekog drugoga, jel mogu napisati prigovor i reći da se prekršajni nalog vodi protiv mene a ne protiv te osobe |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Podaci o vozaču Pa zašto si onda uopće pisao kaznu na tu osobu ako to ne želiš ? Ili si se predomislio ? Ne znam sad više jel možeš pisat prigovor...čekaj Damfiska...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podaci o vozaču Ne razumijem - što se to dogodilo? Što si ti u stvari napravio? Tko je dobio kaznu? Ti ili taj čije si podatke napisao? Ne kužim... ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Administrator | Re: Podaci o vozaču ja sam napravio kaznu, vozio sam se previše nego što sam htio, i doma mi je stiglo samo ono da traže podatke o vozaču, ja sam dao krive podatke, i onda su poslali na tu i tu osobu kaznu, i ja bi sada htio u prigovoru napisati da nije vozila ta i ta osoba nego da sam ja vozio i da šalju prekšajni nalog na mene, jer sam se prvi puta zabunio |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekrsajni nalog, prigovor, prometni prekrsaj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:09.