Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Podaci o vozaču u Znanost forumu; ovako dobio sam kaznu neku doma jer sam vozio 110 a dozvoljeno je 60 brijem, i sada sam napisao podatke ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-01-07, 23:08   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Podaci o vozaču

ovako dobio sam kaznu neku doma jer sam vozio 110 a dozvoljeno je 60 brijem, i sada sam napisao podatke o vozaču, ali krive, i to sam poslao kada su tražili, i onda su ustanovili da sam kriv, i dobio sam neku kaznu i kao mogu se žaliti, i sada jel ja njima mogu poslati prigovor, ali da nisam ja vozio nego da je neko drugi vozio, a i je vozio neko drugi, nisam ja, nego je meni samo zbog bodova
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 00:02   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Podaci o vozaču

Koliko ja znam...možeš poslati krive podatke.Nekome kome nije bitna vozačka ili ne vozi,nek se njemu pišu bodovi !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 00:07   #3 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma znam da mogu, ali ja sam kada su se tražili podaci od vozača napisao da je vozio taj i taj, i sada je kazna stigla na njega, i ne želim da bude kazna na njega već na nekog drugoga, jel mogu napisati prigovor i reći da se prekršajni nalog vodi protiv mene a ne protiv te osobe
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 00:18   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Pa zašto si onda uopće pisao kaznu na tu osobu ako to ne želiš ? Ili si se predomislio ?

Ne znam sad više jel možeš pisat prigovor...čekaj Damfiska...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 13:20   #5 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Ne razumijem - što se to dogodilo?

Što si ti u stvari napravio?

Tko je dobio kaznu? Ti ili taj čije si podatke napisao?

Ne kužim...
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 14:22   #6 (permalink)
Administrator

ja sam napravio kaznu, vozio sam se previše nego što sam htio, i doma mi je stiglo samo ono da traže podatke o vozaču, ja sam dao krive podatke, i onda su poslali na tu i tu osobu kaznu, i ja bi sada htio u prigovoru napisati da nije vozila ta i ta osoba nego da sam ja vozio i da šalju prekšajni nalog na mene, jer sam se prvi puta zabunio
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 14:27   #7 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Pa možeš... ko ti brani...

A zašto bi to napravio?
Odgovori sa citatom
Star 20-01-07, 14:33   #8 (permalink)
Administrator

ma tako
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 09:04   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-11-04
Godina: 22
Poruka: 99
cajkamaster se izdvaja iz masecajkamaster se izdvaja iz masecajkamaster se izdvaja iz masecajkamaster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku cajkamaster

upises nekog bosanca, moras imat njegovu adresu, ime prezime i mislim broj osobne il tak nesh i posaljes.. kaznu ne dobijete ni ti ni on (jer nemogu slat kazne u drugu drzavu)
cajkamaster je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prekrsajni nalog, prigovor, prometni prekrsaj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103