| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi podjela imovine u Znanost forumu; Budući da dijelite besplatne pravne savjete,savjetujte me u vezi podjele imovine kod rastave braka-što ako sam je doš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-10-08
Poruka: 28
![]() | Budući da dijelite besplatne pravne savjete,savjetujte me u vezi podjele imovine kod rastave braka-što ako sam je došla na njegovu stečevinu,a u braku smo počeli zidati kuću za koju on tvrdi da je investirao sam sa svojom ušteđevinom a ja nisam u tome financijski sudjelovala iako smo ju počeli graditi nakon 5 godina braka-imam li ja pravo na polovicu od započete gradnje? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 9,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: podjela imovine Ako ste bili na papiru vjenčani, tu nema dileme uopće da imaš pravo na pola, a isto se tiče izvanbračne zajednice - znam, jer imam situaciju od oca za primjer. Živjeli su 10 godina u izvanbračnoj zajednici i onda su se razišli, a ona po zakonu ima pravo na polovicu svega što su za to vrijeme zajedno stekli, bez obzira što ona nije lipe uložila i što je stari sve sam financirao...
__________________ ...'cause the rule is blood for blood!!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:59.