| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Pomoć oko zamolbe za ADSL u Znanost forumu; Pozdrav društvo. Situacija je sljedeća: iz malog sela Branjin Vrh sam udaljeno je svega 3km od glavnog grada Beli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-08-08
Poruka: 1
![]() | Pomoć oko zamolbe za ADSL Pozdrav društvo. Situacija je sljedeća: iz malog sela Branjin Vrh sam udaljeno je svega 3km od glavnog grada Beli Manastir, novu telefonsku centralu su nam izgradili modernu, ali još uvijek smo na dial-up modemu. Po saznanjima iz ostalih sela npr Baranjsko Petrovo Selo koje je udaljeno 14km od Belog Manastira, Petlovac 7km koji su dobili ADSL još prošle godine. Zvao sam i na njihov telefon ali uvijek nekakve glupe iznimke i razlozi. Stalno im skrećem pozornost ali uzalud. Kao prvo ja njima činim uslugu jer sto posto sam uvjeren da bih 80% pučana izelo max tv, a adsl 90% pučana, kao što sam rekao centralu su napravili novu novcatu, a tvrde da je i tu problem. Prvenstveno internet koristim u obrazovanje za školovanje, studij. Pa vas molim ako netko zna gdje bih trebao uputiti zamolbu, kome u t-com-u, kao treba izgledati zamolba....... ako netko zna ili ima nekakvih iskustava s pravnim postupcima da pomogne. Pozdrav i veliko HVALA. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,091
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko zamolbe za ADSL Tribaš skupiti dosta potpisa, odnosno da se mještani slažu i da će uvesti ADSL i potpisati Ugovor, a ne samo da napišeš da si siguran da će njih 90% TO I UČINITI. Imam isti problem i na jednom našem manjem naseljenom otoku i rečeno je u T com-u ako njih 10-20 potpiše da će uvesti ADSL da će tada T-com reagirati i omogućiti ADSL pristup internetu, jer postoji i nova centrala i da nema nikakvih problema, samo triba veći broj korisnika. Kako tamo ljudi odlaze uglavnom priko vikenda nije ih briga, a sami mještani njih dvista trista i ne razmišljaju o internetu. Uvjerio sam se svega njih par i to mlađih ima pristup internetu, tražio od vikendaša da potpišu ali i od mještana i nisam uspio skupiti pet potpisa.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! Zadnji Uredio tonini : 11-08-08 u 06:36. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:48.