| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Posjedovanje nekretnina u Znanost forumu; Kuća će biti uknjižena ukoliko se dijete rodi živo. Suspenzivni uvjet. Nasciturus pro iam nato habetur - zametak se smatra ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Kuća će biti uknjižena ukoliko se dijete rodi živo. Suspenzivni uvjet. Nasciturus pro iam nato habetur - zametak se smatra već rođenim ukoliko se radi o njegovim interesima. Ako nisi čuo za taj pravni institut poznat još od Rima onda se ne mješaj u pravo. Ja ne budem fizičara učio fiziku, pa ni ti mene ne uči pravo osim ako nisi pravnik. Zadnji Uredio Pravaš : 22-12-07 u 00:10. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina znači moraš biti živ. i da pravnik san ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Citat:
čul sam jednog psihića da mu često dolaze studenti prava ![]() ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina usucapia jest latinski a uzukapirati je srpska. tebi ka pravašu se to ne bi smilo dešavat ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Kuća su može uknjižiti pod suspenzivnim uvjetom. Nemoj negdje reći da si pravnik, osim ako nisi kupio diplomu ili završio pravo u Bosni. I onaj post gdje tvrdiš da korupcija nije problem o![]() Kolko je diploma eura? ![]() Uzukapirati nije srpski - to je riječ koja se koristi u knjizi za rimsko pravo autora Horvata na Pravnom fakultetu sveučilišta u Zg, ali ti očito da si studirao u Bosni ili u Splitu |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Pravaš, tuđica je u pitanju ![]() o pravu znam samo ono malo iz trgovačkog prava pa tu nemrem puno savjetovat
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina za razliku od tebe ja se koristim terminima iz zakona, a ne iz knjiga nego reci mi šta piše kad je napisana ta knjiga? inače neman ništa protiv stranih riječi u hrvatskon jeziku. mislin da ga to obogaćuje. al to je OT
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Pa je tuđica, naravno, ali nije srpska nego iz latinskog izvedenica, kao i npr. proskribirati ili mancipirati. nemam ni ja ništa protiv tuđica i ide mi na živce ovo uvođenje novih riječi tipa zrakomlat i sl. sranja. |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Citat:
Ne možeš "uvjetovano" uknjižit. Možeš samo predbilježit. Kužiš? Citat:
Opet - ne, uknjižba ne može bit uvjetovana. To može bit samo predbilježba. Pročitaj Zakon o zemljišnim knjigama. E da... zaboravio sam da sam ti već rekao da odjebeš. U prevodu - prestani vrijeđat ostale forumaše, jer bi mogao lagano dobit bann. Kužiš?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 22-12-07 u 14:43. | ||
| | |
![]() |
« Pomoooc
|
Oduzimanje vozačke »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

o