| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Posjedovanje nekretnina u Znanost forumu; Bannaj me, boli me qrtz, strašno e bannat će me uuuuuu, šta ću onda od muke. Kužiš? Ovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Bannaj me, boli me qrtz, strašno e bannat će me uuuuuu, šta ću onda od muke. Kužiš? Ovo odjebi - to mi mrave nebi u lice rekao vjeruj mi, ali ako ti predstavlja zadovoljstvo izigravaj junaka virtualno kad već ne možeš u stvarnosti ![]() Zadnji Uredio Pravaš : 22-12-07 u 14:54. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina pravaš... ti si pošandrcal, kak bi mi rekli... jel ti možda tu sebi utvrđuješ gradivo za ispite ili te drugo štogod privuklo da prosipaš znanje? pogotovo vrijeđat ne smiješ... nemaš to pravo ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Citat:
Stari, opasan si kao opasač. Već drhtim, te me oblijeva hladan znoj od pregolemog straha koji me obuzima. Evo, samo što nije...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina šajba šajba ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #26 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjedovanje nekretnina Ja nisam rekao da sam opasan. Mene ne muče nikakvi kompleksi koji bi me tjerali da prijetim ljudima preko interneta. A i ti si, kako vidim, ovdje na forumu. I prestani se više preseravat... u offtopicu si. Otkako si došao samo se svađaš. Smiri hormone.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
« Pomoooc
|
Oduzimanje vozačke »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.