| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi pozitivan na THC u Znanost forumu; iz zagreba sam...nisu niti pretrazivali auto..da,to mi svi govore da ne platim i da pisem zalbe...nemam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-07-07
Poruka: 3
![]() | Re: pozitivan na THC iz zagreba sam...nisu niti pretrazivali auto..da,to mi svi govore da ne platim i da pisem zalbe...nemam bash za priustiti si odvjetnika,kao student bez stalnih prihoda...znam,i meni je glupo da me nesto staro tri dana tak glupo zajebe...fakat ne bih nish rekel da sam u tom trenu kad su me zaustavili actually bil pod utjecajem,al nisam i time je cijela stvar gluplja...ok,cekam reply damfiska,nadam se da bu procital to na vrijeme,tj. u roku kad moram poslati prigovor... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pozitivan na THC Mislim da će Damfisk dati najbolji savjet, ali mislim da svakako ne bi trebao platiti jer će te automatski upisati pod ovisnike u svoju "crnu knjigu" ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #13 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pozitivan na THC Ma kakav odvjetnik, sinko!!!!! Ne treba ti nikakav odvjetnik! NAPIŠI SAM PRIGOVOR!!!! NE BUDI LUD!!! NEMOJ PLAĆAT!!! Imaš sve o pisanju prigovora na prekršajni nalog ove na forumu, tema "Besplatni pravni savjeti".. pročitaj temu - to ti je dovoljno informacija...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter | ne treba ti odvjetnik.. ja sam se zbog posjedovanja trave izvukla i bez odvjetnika.. posjedovanje je kažnjivo,ali konzumiranje nije ![]() ehm..ubiti ovak.. sad sam malo zbunjena..blah.. ja sam imala probleme s krim policijom..al ti imaš s prometnom.. :/ .. ima to kakve veze ? ![]()
__________________ ... gO baCk tO sLLep ... Zadnji Uredio daidza : 11-07-07 u 15:43. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pozitivan na THC Ima. Kako da ne. Pa to ti je u biti identično. Svaki prometni policajac je u biti i krim-policajac. Zar to nisi znala? Majko moja... ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter | Re: pozitivan na THC pa.. ja sam mislila da ..a doro ..heh... hvala na objašnjenju al ono,ja sma mislila da su posebno..mislim, ti odijeli ..prometna,krim,obična ..hehemislim,jesu ti odijeli,ne? *confused* daj mi samo još jednu stvar objasni ,a to je .. ubiti , moje mišljenje - zašt' je dobil kaznu ? bio je pozitivan, ali to ne znači da je bio pod utjecajem :/
__________________ ... gO baCk tO sLLep ... Zadnji Uredio °°gLjupka°° : 11-07-07 u 14:20. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozitivan, thc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

..heh... hvala na objašnjenju