| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Pravo uživanja u Znanost forumu; evo ovakav slučaj osoba je dobila papir s potpisom vlasnika kuće da ima pravo doživotnog uživanja kuće prije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Pravo uživanja evo ovakav slučaj osoba je dobila papir s potpisom vlasnika kuće da ima pravo doživotnog uživanja kuće prije nekih 3-4 godine na tom papiru je mislim i datum ali ta osoba koja je to dobila nije nikad ovjerila taj dokument da bude pravovaljan pa me zanima jer se taj dokument može ovjerit na sudu ili kod matičara iako je prošlo već više od 3 godine od toga šta zakon kaže u vezi toga jel vrijedi tu zastara ili se dokument može ovjerit neograničeno |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Pravo uživanja mislim da ne bez vlasnika, ali nek ti netko upućeniji odgovori
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.