Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Prekršajna kazna premještanje vozila od Zg parkinga

Raspravljate o temi Prekršajna kazna premještanje vozila od Zg parkinga u Pravo forumu, dio Znanost foruma; 8.1 09. Dobio sam kaznu 300 kn zbog parkiranja u pj. zoni i 500 kn troškova premještanja vozila u Opatovini ...

Starter
    Datum registracije
    09-01-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Unhappy Prekršajna kazna premještanje vozila od Zg parkinga

8.1 09. Dobio sam kaznu 300 kn zbog parkiranja u pj. zoni i 500 kn troškova premještanja vozila u Opatovini -Zg, jer je to pješačka zona, došao sam u 21 sati navečer, i ostao samo 1 sat , kada sam se vratio nije bilo auta, već promrzao saznavši da mi je auto u Strojarskoj, i onako na - 15 bez tramvaja oko 23 h pješice stigao u Strojarsku, gdje su me tražili potpis za kaznu i zaželjeli mi laku noć

Kako bi vama bilo ne znam , ali ja se osječam zgaženim prevarenim za ono što nisam kriv, nisam vidio znak zabrane parkiranja i od mjesta gdje sam parkirao nije bilo nikakvog znaka bar 100 m na obje strane, vidjevši bar 10 parkiranih auta oko mene, tu sam našao mjesto. kad sam se vratio svi ti auti su bili tamo samo moga nije bilo.

Mislim da i ako sam učinio prekršaj , sasvim je dovoljna kazna što sam pješice na minus 15 morao ići po auto, nije bilo opravdanih razloga da mi se premješta auto kasno u noć potovo jer su ostale aute nisu dirali, a moj nikome nije smetao i sve se to dogodilo u jednom satu.

Nisam Kriv, Što učiniti? 800 kuna kazne je tu?
    Kazna drakonska - prevara, reket...

Ja idem do europskog suda za ljudska prava i rađe u zatvor ali borit ču se do kraja za pravdu.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: Prekršajna kazna premještanje vozila od Zg parkinga

Pješačka zona, a ti bi znak zabrane parkiranja?!
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Re: Prekršajna kazna premještanje vozila od Zg parkinga

gle, parkirat u Opatovini gdje se zna da je pješačka zona ti je bio bahat potez... a to da li su kažnjeni i ostali auti nije važno
    Bolje desnica nego prknenica!

Lajkaj nas na Facebooku