| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Prijava zbog izbjegavanja poreza i rada na crno u Znanost forumu; Imam jedan veliki problem... Radio sam u jednoj firmi i bio prijavljen na 2000 kn mjesecno, no imao sam placu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 44
![]() | Prijava zbog izbjegavanja poreza i rada na crno Imam jedan veliki problem... Radio sam u jednoj firmi i bio prijavljen na 2000 kn mjesecno, no imao sam placu od 7000 - 12000 kn na mjesec (na ruke mi je placao ostatak place, radi se o gradjevinskoj firmi). Od 4. mjeseca sef mi je samo uplacivao onih 2000 kn na banku, a ostatak nije davao, kaze nema... danas mi dao samo jedan mali dio i kaze kako mi je ostatak dao vec da mi nije duzan... no nista mi nije dao...... Svi ljudi koji rade kod njega primaju tako placu, 2000 kn prijavljenih, ostatak na ruke. Sad mene zanima dali ja njega, kako, gdje, kome, mogu prijaviti za izbjegavanje placanja poreza, te rad na crno???? svoje novce znam da jako tesko da cu dobit, al bi htjeo da on naplati 10 puta vise nego sto mi je duzan... netreba mi dat pare samo da mu se osvetim..... Ako netko zna kako ga mogu prijavit nek se javi... imam sve podatke o firmi i zaposlenicima.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Prijava zbog izbjegavanja poreza i rada na crno pa prijaviš ga državnoj inspekciji i to ti je to ali pazi, i tebe mogu globiti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.