| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi PRIJENOS VLASNIŠTVA u Znanost forumu; Molim savjet po pitanju prijenosa vlasnistva-moja baka je umrla prije 38 godina, nazalost neznanjem mog oca jedno zemljiste je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-08 Lokacija: Kastela
Poruka: 3
![]() | PRIJENOS VLASNIŠTVA ![]() Molim savjet po pitanju prijenosa vlasnistva-moja baka je umrla prije 38 godina, nazalost neznanjem mog oca jedno zemljiste je jos uvijek u njenom vlasnistvu (nije vodena nikakva ostavinska rasprava nakon njene smrti).Sto sada mozemo uciniti da se to zemljiste prebaci na mog oca kojem to treba pripasti (moram napomenut da on ima cetvero brace i sestara - svi pokojni).Unaprijed zahvaljujem na svim korisnim informacijama |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PRIJENOS VLASNIŠTVA Nije moguće da nije vođena ostavinska rasprava nakon smrti. Mora postojat dokument o njezinoj smrti, odn. rješenje o naslijeđivanju.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-08 Lokacija: Kastela
Poruka: 3
![]() | Re: PRIJENOS VLASNIŠTVA Nazalost ne postoji,igrom slucaja (buduci da su se braca i sestre dogovorno podijelili prije njene smrti,a to zemljiste je trebalo pripasti mom ocu)svi su smatrali i da je pitanje tog zemlista rijeseno istim postupkom,nakon njene smrti prijavljeno je da nije imala imovine na svoje ime,te shodno tomenije voden nikakav postupak.Azurni ,kakvi jesmo to otkrivamo 30-tak god.kasnije.Napominjem da ,bar koliko mi znamo,ne postoji nikakav pisani dokument o podijeli bas tog zemljista. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PRIJENOS VLASNIŠTVA Zatražite od suda da se obnovi postupak. Ili podnesite sudu dokument o podjeli imovine. Ili tužite sve preostale živuće nasljednike. Ili zatražite uknjižbu na temelju dosjelosti. Najjednostavnije. - obratite se odvjetniku. Kužiš?
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
![]() |
« Pravna osoba
|
Jedna tuca »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.

Molim savjet po pitanju prijenosa vlasnistva-moja baka je umrla prije 38 godina, nazalost neznanjem mog oca jedno zemljiste je jos uvijek u njenom vlasnistvu (nije vodena nikakva ostavinska rasprava nakon njene smrti).Sto sada mozemo uciniti da se to zemljiste prebaci na mog oca kojem to treba pripasti (moram napomenut da on ima cetvero brace i sestara - svi pokojni).Unaprijed zahvaljujem na svim korisnim informacijama