Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

prijeteća pisma/poruke

Raspravljate o temi prijeteća pisma/poruke u Pravo forumu, dio Znanost foruma; ovako,imam 21 godinu,studiram i sasvim sam zadovoljna životom,međutim,prije samo dva mjeseca počela me terorizirati jedna cura koja živi malo dalje ...

Starter
    Datum registracije
    28-06-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

prijeteća pisma/poruke

ovako,imam 21 godinu,studiram i sasvim sam zadovoljna životom,međutim,prije samo dva mjeseca počela me terorizirati jedna cura koja živi malo dalje od mene. možda će smiješno zvučati al njoj je samo 16 godina. Znamo se samo iz viđenja i nikad joj nisam ništa učinila,niti čak razgovarala.Da barem znam što sam kriva,nebi otvarala topić. Prvo je stiglo jedno pismo,gdje je izrezala slova i poslala kući mojima kako će mi nauditi... samo se sam se nasmijala na to,onda me počela terorizirati na facebooku. I u zadnjim mjesec dana me to stvarno uznemiruje i neda mi mira. Možda jest njoj 16,ali s obzirom na takve prijetnje baš čovjeku nije svejedno i to traje već jako dugo. Što učiniti? stvarno mi je nije do toga da idem ja sad njoj prijetiti,mogu li pronaći kakvo humano rješenje?

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Re: prijeteća pisma/poruke

Prijavi je policiji.

Regularni forumas Avatar od korisnika Dži
    Datum registracije
    29-08-04
    Poruka
    205
    Liked
    0 times

Prijatelj mog brata je zbog prijetećih sms poruka odležao 6 mjeseci u zatvoru. dakle, možeš ju prijaviti i policija bude obavila razgovor s njom. ako se ponovi nakon toga sigurno budu podignuli optužbu protiv nje
    Download | Download - Hrvatski Download Portal - Download.hr

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

Pošalji je k meni da joj pobrojim rebra

Starter
    Datum registracije