Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi prijetnja smrću u Znanost forumu; Oavko situacija stoji : Danas, moj naj prijatelj i njegov frend su se igrali kada odjednom dolazi huligan i kažu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-05-08, 20:35   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 375
Inšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor
prijetnja smrću

Oavko situacija stoji : Danas, moj naj prijatelj i njegov frend su se igrali kada odjednom dolazi huligan i kažu mu da mu da bicikl da se provoza.On mu neda, pa njegov fred da.
Nakon nekog vremena dolazi taj huligan s ekipicom i umu mu bicikl i prekopaju mu đepove.
Pitaju ga : bicikl ili mobitel : on izabere mobitel i oni mu kažu da će mu ako nazove muriju ubiti ga.
On je budala zvao pandure, jedan od tih ide s njim u razred...
Kakvu pravnu zaštitu može imati, jer ga ga taknu moja ekipa ide sa palicama i ubit če bogu u onom koga taknu ( znači glavni skins i banda)
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 16:43   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 393
skin2yard je zabranio reputaciju
Re: prijetnja smrću

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
Oavko situacija stoji : Danas, moj naj prijatelj i njegov frend su se igrali kada odjednom dolazi huligan i kažu mu da mu da bicikl da se provoza.On mu neda, pa njegov fred da.
Nakon nekog vremena dolazi taj huligan s ekipicom i umu mu bicikl i prekopaju mu đepove.
Pitaju ga : bicikl ili mobitel : on izabere mobitel i oni mu kažu da će mu ako nazove muriju ubiti ga.
Kakvu pravnu zaštitu može imati, jer ga ga taknu moja ekipa ide sa palicama i ubit če bogu u onom koga taknu ( znači glavni skins i banda)
pa dok ga ne ubiju, nece se nista poduzet, tako je to kod nas
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 14:38   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 12
prisuda se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
pa dok ga ne ubiju, nece se nista poduzet, tako je to kod nas
točno tako
Pa on nemože ništa i gotovo.
prisuda je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 19:39   #4 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
Kakvu pravnu zaštitu može imati?

Nikakvu.
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 20:12   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 1,485
Volcom je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku Volcom Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Volcom

Da tocno tako akd ga ubiju ce se ostalima pruzat kao zastita, al prvo se nesto mora desit..
Volcom je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 20:19   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 20
Poruka: 1,561
Sahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono nešto

to je nasa drzava i zakoni, jedno bolje od drugog...
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 20:37   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,529
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Prijetio mi je izbacivanjem, objavljivanjem raznih eksplicitnih sadržaja..a onda je prešao na prijetnju silovanjem..pa me pokušao silovati..nakon toga prijeto batinama, pa me fizički napao, zlostavljao..pa mi je prijetio ubojstvom i to pokušao..stavljao mi drogu u sve i svašta, pa mi kopao po autu, potplatio da me tuku..

....i...što?
ništa?

svi su oni u pravosudnim institucijama i sličnim, govorili može se ovo, pa ono, a na kraju se u Hrvatskoj nije moglo , niti mu je itko mogao išta
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 13:55   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 387
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Prijetio mi je izbacivanjem, objavljivanjem raznih eksplicitnih sadržaja..a onda je prešao na prijetnju silovanjem..pa me pokušao silovati..nakon toga prijeto batinama, pa me fizički napao, zlostavljao..pa mi je prijetio ubojstvom i to pokušao..stavljao mi drogu u sve i svašta, pa mi kopao po autu, potplatio da me tuku..

....i...što?
ništa?

svi su oni u pravosudnim institucijama i sličnim, govorili može se ovo, pa ono, a na kraju se u Hrvatskoj nije moglo , niti mu je itko mogao išta
Tocno tako
Saitek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 14:52   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 375
Inšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

najgore kaj ti frikovi ima debeli dosje u muriji... I bili su u popravnom dobu, sada po njega dolazi stari u školu, jer se boji da po **** ne dobi
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103