| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi prijetnja smrću u Znanost forumu; Oavko situacija stoji : Danas, moj naj prijatelj i njegov frend su se igrali kada odjednom dolazi huligan i kažu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | prijetnja smrću Oavko situacija stoji : Danas, moj naj prijatelj i njegov frend su se igrali kada odjednom dolazi huligan i kažu mu da mu da bicikl da se provoza.On mu neda, pa njegov fred da. Nakon nekog vremena dolazi taj huligan s ekipicom i umu mu bicikl i prekopaju mu đepove. Pitaju ga : bicikl ili mobitel : on izabere mobitel i oni mu kažu da će mu ako nazove muriju ubiti ga. On je budala zvao pandure, jedan od tih ide s njim u razred... Kakvu pravnu zaštitu može imati, jer ga ga taknu moja ekipa ide sa palicama i ubit če bogu u onom koga taknu ( znači glavni skins i banda) ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: prijetnja smrću Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijetnja smrću Citat:
Nikakvu.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijetnja smrću Prijetio mi je izbacivanjem, objavljivanjem raznih eksplicitnih sadržaja..a onda je prešao na prijetnju silovanjem..pa me pokušao silovati..nakon toga prijeto batinama, pa me fizički napao, zlostavljao..pa mi je prijetio ubojstvom i to pokušao..stavljao mi drogu u sve i svašta, pa mi kopao po autu, potplatio da me tuku.. ....i...što? ništa? svi su oni u pravosudnim institucijama i sličnim, govorili može se ovo, pa ono, a na kraju se u Hrvatskoj nije moglo , niti mu je itko mogao išta
__________________ Mistress Ancksunamun |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: prijetnja smrću Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.