Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi problem sa susjedom-pomoć molim u Znanost forumu; imam problem sa susjedom (on). malo pa često popije pa pravi probleme. ali ne vidi se da je popio pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-06-07, 11:08   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 16
zadar92 se izdvaja iz mase
problem sa susjedom-pomoć molim

imam problem sa susjedom (on). malo pa često popije pa pravi probleme. ali ne vidi se da je popio pa ne izgleda tako. naime,kupio je kuću 2 m udaljenu od moje. njegova terasa gleda u moj zid na kojem imam dva prozora 40x40 cm ! i on traži da ih zazidam ?! uz to on je uz moju kuću 30cm podigao ogradu (metalna mreža)visoku 2 metra,i po njoj pustio bršljan. kojeg svaki dan zalijeva ,a voda curi meni pod kuću i po zidu,tako da su mi u kupatilu počele otpadati pločice !!!! pokušao sam razgovarati s njim pisati mu,ali sve je gore. čak je počeo i prijetiti,a bila je i policija i čula te njegove prijetnje...
kako ga tužiti,što navesti u prijavi ?
hvala puno.
zadar92 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 11:14   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 764
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog
Re: problem sa susjedom-pomoć molim

Vjerujem da ovdje im malo odvjetnika na forumu tako da ti rjetko ko može dati dobar savjet. Potraži dobra odvjetnika i razbi ga na sudu.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 17:15   #3 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 442
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

pa pitaj damfiska, brijem da je on odvjetnik...

P.S...mislim da bi se taj tvoj susjed trebao nalaziti u ludnici
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 17:22   #4 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,328
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

joj bokte..tog bi iz vrbovca prvim kolima odfurali...a ja mu nebi ostao dužan...tuži ga za maltretiranje
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:38   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 2,888
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Neznam kako da ga tužiš, ali da sam na tvom mistu rješio bi se bršljana po kratkom postupku, postoje kemikalije s kojima ga možeš zaliti i on više nema što zalivati.......u najmanju ruku možeš mu se popišati na bršljan........

ne shvačaj me ozbiljno
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:43   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Odi u lokalni bar, nađi par štemera, daj im neku lovicu, pa nek porazgovaraju s njim, izaći će te jeftinije nego šteta na kući, a nećeš se živcirati više...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 22:55   #7 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,331
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Nazovi 0800-MAFIA i traži Tony-a, reci da te Horned poslao
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 16:21   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase

Ma sigurno vračaj mu istom mjerom i načinom tu ti ni sud neće pomoći ak je tak lud može ti bit još i gore uvuci mu se pod kožu i slušaj kako diše tako će se jedino prestrašit i okanit te se,sve obavljaj u tišini da ne posumnja i ne gledaj ga.
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 22:17   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,565
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

Možeš s njim izaći na kraj kao i ja sa svojim susjedom...... Jedan neka ti čuva leđa a ti i još netko ga lagano......

Bit će dobar onda, vjeruj mi..... Ako ne, ponovi postupak
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 23:18   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

budi dobar susjed i uključi se i ti u zalijevanje bršljana, ali ne vodom, razne kućne kemikalije i u malim količinama "čine čuda" biljkama...

bit s ovoga

na ovo
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: molim, problem, susjedompomoc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103