| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi problem sa susjedom-pomoć molim u Znanost forumu; imam problem sa susjedom (on). malo pa često popije pa pravi probleme. ali ne vidi se da je popio pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 16
![]() | problem sa susjedom-pomoć molim imam problem sa susjedom (on). malo pa često popije pa pravi probleme. ali ne vidi se da je popio pa ne izgleda tako. naime,kupio je kuću 2 m udaljenu od moje. njegova terasa gleda u moj zid na kojem imam dva prozora 40x40 cm ! i on traži da ih zazidam ?! uz to on je uz moju kuću 30cm podigao ogradu (metalna mreža)visoku 2 metra,i po njoj pustio bršljan. kojeg svaki dan zalijeva ,a voda curi meni pod kuću i po zidu,tako da su mi u kupatilu počele otpadati pločice !!!! pokušao sam razgovarati s njim pisati mu,ali sve je gore. čak je počeo i prijetiti,a bila je i policija i čula te njegove prijetnje... kako ga tužiti,što navesti u prijavi ? hvala puno. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 2,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Neznam kako da ga tužiš, ali da sam na tvom mistu rješio bi se bršljana po kratkom postupku, postoje kemikalije s kojima ga možeš zaliti i on više nema što zalivati.......u najmanju ruku možeš mu se popišati na bršljan........ ne shvačaj me ozbiljno ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: 'Just hearing the name Real Madrid makes me want to vomit...' |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Odi u lokalni bar, nađi par štemera, daj im neku lovicu, pa nek porazgovaraju s njim, izaći će te jeftinije nego šteta na kući, a nećeš se živcirati više...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Nazovi 0800-MAFIA i traži Tony-a, reci da te Horned poslao
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Ma sigurno vračaj mu istom mjerom i načinom tu ti ni sud neće pomoći ak je tak lud može ti bit još i gore uvuci mu se pod kožu i slušaj kako diše tako će se jedino prestrašit i okanit te se,sve obavljaj u tišini da ne posumnja i ne gledaj ga. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,565
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Možeš s njim izaći na kraj kao i ja sa svojim susjedom...... Jedan neka ti čuva leđa a ti i još netko ga lagano...... ![]() Bit će dobar onda, vjeruj mi..... Ako ne, ponovi postupak
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, problem, susjedompomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.