| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi problem sa susjedom-pomoć molim u Znanost forumu; Joj radi vas ce jos zadar92 zavrsit na optuzenickoj klupi, i stvarno ce mu tribat dobar odvjetnik. Nego ovaj pricekaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,288
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Joj radi vas ce jos zadar92 zavrsit na optuzenickoj klupi, i stvarno ce mu tribat dobar odvjetnik. ![]() Nego ovaj pricekaj damfiska on ce ti znat odgovorit. A mozes recimo i ti njemu radit neke sitne dispete, u rangu njegovih... Ali da niko ne zna da si ti... Bacis mu smrdljivca u kuhinju dok rucaju, gadas jajima dok su u dvoru, napunis case jogurta bojom i poklopos ih, pa bacis na njega bas kad se lipo opustija i tako,, samo je vazno da nikako ne moze dokazat da si to ti, ali vazno da on zna da se ne z**** sa tobom. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Poseri mu se u dvorište, baci dvi-tri grude blata po fasadi, a ako ima auto malo ga izfrižaj ključem, baci mu mrtve pantagane na terasu... Uglavnom ja bi to riješio ultimatumom: Ne seri ili ćeš ogrist. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Citat:
![]() A moš mu se i posrat pred ulaz, pokrit to novinama i zapalit i počet vikat: "Susjed, gore vrata!". Pa kad otvori i počne skakat po tome... ![]() Zadnji Uredio Dr Jekyll : 12-07-07 u 13:52. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-07 Godina: 24
Poruka: 9
![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim pa prema nekom mom skromnom znanju: 1. čudno da su dvije nekretnine različitog vlasnika međusobno udaljene samo dva metra. zakonski bi trebale biti udaljene 3 metra-ako se ne varam. ali to je Hrvatska. 2. pretpostavljam da granica na sredini tj.da svaki od vas ima taj jedan metar zemljišta. ako je on izgradio ogradu 30 cm od tvoje kuće to je očito uznemiravanje posjeda i ti imaš pravo to sam ukloniti (ali to si mogao u nekom kratkom roku od kada je ta ograda podignuta) ili podnjeti tužbu općinskom sudu te na taj način pokrenut postupak protiv tvog dragog susjeda. budući da on tebi nanosi šteu na nekretnini u tužbi je poželjno da navedeš da tražiš tkz. "penale" (prm. može zalijevati ali ti je svaki dan dužan platiti 50 kn pod prijetnjom ovrhe) ili da ti naknadi štetu uzrokovanu tim zaljevanjem. valjda je to to. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Damfisk je momentalno na godišnjem odmoru, i ne daje pravne savjete. ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-08-07
Poruka: 5
![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Dobar dan ovo je moj prvi post,imam problema sa susjedom ali nazalost ne mogu ga identificirati,znam samo da je iz moje zgrade ispred koje ima mali dvor i kapija,tamo drzim skuter provjerio sam po zakonu smijem ga tamo ostavljat sto je najvaznije ne smeta nikome za proci jer je ulaz sirok mogu trojica proci jedan kraj drugoga.imao sam mnogo problema kada sam kupio taj skuter susjedi su se poceli zaliti kako im smeta iako sam ja pazio da ne smeta nikome ukratko radi se o ogorcenim starijim ljudima ali sve je to bilo podnosljivo dok nisam primijetio kako mi netko pomice motor vise skroz uza zidic nalijevo i prema kapiji unazad. poludio sam!!!!!!!!!!!!svako nekoliko dana netko mi motor gura i nikako da ga uhvatim jer ne mogu stalno strazarit na prozoru, radim.sumnjam na jednog susjeda kojemu je taj motor i najvise u pocetku smetao,cesto kad izlazim iz zgrade visi na prozoru i gleda.poceo sam radit dispete ostavljat kapiju i vrata od ulaza otvorena ali uzalud ne mogu ga uhvatiti i ne zelim nikoga optuzivat dok ga ne vidim mislim da bi mu ruke slomio.nema on sta moje vlasnistvo pomicati kako njemu odgovara,taj motor po zakonu moze tamo stajati a i zaista ima mjesta da prodje ljudi koliko hoce ipak nisam toliko lud ali on svejedno mora motor maknuti.sto da napravim? |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, problem, susjedompomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.