| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi problem sa susjedom-pomoć molim u Znanost forumu; kupi ceradu,motor izgleda vishe ko neka cjelina....alarm ti nishta neće pomoći,ne diraju bravu..kupi disc-lock ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim kupi ceradu,motor izgleda vishe ko neka cjelina....alarm ti nishta neće pomoći,ne diraju bravu..kupi disc-lock ali neće ti niti on pomoći ako ti guraju skuter na nogari..onda jednostavno ovo |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: problem sa susjedom-pomoć molim Meni ne pravi jedan susjed probleme prave ih skoro svi susjedi.Ne popiju ali su sami čudaci.Susjed dvije kuće od mene je sa svojim prijateljima slušao glazbu 7 dana za redom do jedno 03:00 h jer mu je kćerka imala vjenčanje.Susjed kuću pored kosi travu 4 sata kao da kosi nogometno igralište.Susjed kuću dalje zimi pali sve i svašta u peći.Kroz dimnjak izlazi čudan dim kao iz koncentracijskog logora.Pa se pred zimu cijelo vrijeme svađaju i viču po dvorištu.Neki dan su opet ovi što im je kćerka imala vjenčanje slušali glazbu do 01:35 h jer im je unuka imala rođendan.Nisu mogli slaviti u gradu u zgradi gdje žive pa došli kod staraca u predgrađe i ne možeš spavati od njih.Ajd da slušaju nešto dobro nego neke gluposti.A lik u kući bolestan na srce može umrijeti svakoga časa a oni piče glazbu da čuje cijelo susjedstvo.A onaj što pali svašta u peći pušta koze po šumi pa su jednom pojele koru od šljive i moj dida nije htio više saditi.A i to nije više šuma jer rade koridor 5C koji prolazi baš 100 metara od moje kuće.Ma sami čudaci,trebati to samo vidjeti.Ima materijala za snimiti humorističnu seriju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, problem, susjedompomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

ali neće ti niti on pomoći ako ti guraju skuter na nogari..onda jednostavno ovo