Piši žalbu, kada dođeš na sud jadaj se i kukaj. Pošto ti je prvi prekršaj ima šanse da se izvučeš, eventualno ćeš jednu kaznu platit, a za drugu ti progledaju kroz prste.
Raspravljate o temi prometni prekrsaj u Pravo forumu, dio Znanost foruma; e ovako malo sam cackala po forumu i vidim da ima ljudi koji se kuze u pravni sustav Lijepe nam ...
Piši žalbu, kada dođeš na sud jadaj se i kukaj. Pošto ti je prvi prekršaj ima šanse da se izvučeš, eventualno ćeš jednu kaznu platit, a za drugu ti progledaju kroz prste.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
kao što reče ind piši žalbu, navedi da si student i da nisi financijski neovisna, navedi da ti je ovo prvi prometni prekršaj u više od dvije godine...uglavnom za brzinu ćeš vjerovatno morati platiti ali ti možda oproste ovo za jačinu automobila
Sta ce ti primjer,uostalom svaka zalba je specificna. Samo napisi sve ovo sto si i ovdje napisala i razloge zbog kojih trazis oprost kazne. Student,ne radis itd itd. Samo kukaj sto vise i obecaj da ces ubuduce biti dobra u prometu.
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
Pobogu... postoji tema o tome.. besplatni pravni savjeti... sve ti tu piše... pročitaj temu od početka, u prvih par postova sve je objašnjeno
koji likovi
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
postavim ovdje pitanje, da ne otvaram novu temu..
malo prije sam se vraćao s sela, i vozim na obilaznici 90 (a toliko je i ograničenje)....
i sad na dijelu gdje se silazi s obilaznice ograničenje je 60, i tamo uvijek počnem lagano usporavat na tu brzinu...
e sad..shugavi pajkan stoji sa strane i snima me, a sam bio na 70 kad sam ga ugledo (bio je 100tinjak metara ispred mene, i kad sam ja došao na 60km/h on spušta to svoje za snimanje brzine ).
e sad...ja sam se onda potom isključio s obilaznice, i nitko me nije zaustavio.
sad me zanima, mogu li dobit kaznu ako nisam prethodno zaustavljen od strane policije, ili da očekujem " čestitku "
ovo bi mi bio 1. prekršaj uopce, u zadnjih godinu dana koliko vozim.
Music is my first, and will be my last love
Ako si vozila 70, a ograničenje je 60 ne vidim razloga za ikaku brigu. Uvijek se umanjuje za 10.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
fali ti dodatak na 10
inače, ne znam koja je potreba za brzom vožnjom kad se ne žuriš... mislim... vozim i ja gdjgdje 100 gdje je ograničenje 40 ali ne bi to ni lud radil da mi nije hića i da ne znam di su policajci
a oni su posebno osjetljivi na mlade vozače, tak da osim veze te niš ne spašava
Bolje desnica nego prknenica!