Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 27

prometni prekrsaj

Raspravljate o temi prometni prekrsaj u Pravo forumu, dio Znanost foruma; e ovako malo sam cackala po forumu i vidim da ima ljudi koji se kuze u pravni sustav Lijepe nam ...

Starter
    Datum registracije
    06-02-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Question prometni prekrsaj

e ovako malo sam cackala po forumu i vidim da ima ljudi koji se kuze u pravni sustav Lijepe nam nase pa ih ja molim za pomoc....
    sta da radim? plavci me zaustavili zbog brzine - vozila 85km/h a dozvoljeno 50 (priznajem kriva sam ) i paf 1000kn kazne ali to nije sve.... dobila sam jos i 1000kn zato jer kao mladi vozac vozim auto jece snage nego sto je dozvoljeno (mamino), pazi sad, dozvoljeno je 75kws (valjda je kws ili tak nesto slicno ) a moj ima 76!!!!!
    ovo je prvi put od kad sam polozila da me zaustavila policija,a imam 2god voznog iskustva, i lijepo me krstio sad pomagajte!!!!!!! dali da saljem zalbu, cekam zastaru...platiti mi ne pada na pamet jer kao student jedva imam za prezivit kako funkcionira to sa dobrotvornim radom?

i jos nesto - da li smo mi obvezni potpisat prijave??

unaprijed zahvaljujem

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: prometni prekrsaj

Piši žalbu, kada dođeš na sud jadaj se i kukaj. Pošto ti je prvi prekršaj ima šanse da se izvučeš, eventualno ćeš jednu kaznu platit, a za drugu ti progledaju kroz prste.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

kao što reče ind piši žalbu, navedi da si student i da nisi financijski neovisna, navedi da ti je ovo prvi prometni prekršaj u više od dvije godine...uglavnom za brzinu ćeš vjerovatno morati platiti ali ti možda oproste ovo za jačinu automobila

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Starter
    Datum registracije
    06-02-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

da li netko od vas ima primjere zalbe ili znate gdje mogu pronac?

prof. Foruma Avatar od korisnika omahen
    Datum registracije
    06-08-05
    Starost
    44
    Poruka
    1,000
    Liked
    3 times

Sta ce ti primjer,uostalom svaka zalba je specificna. Samo napisi sve ovo sto si i ovdje napisala i razloge zbog kojih trazis oprost kazne. Student,ne radis itd itd. Samo kukaj sto vise i obecaj da ces ubuduce biti dobra u prometu.
    NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Pobogu... postoji tema o tome.. besplatni pravni savjeti... sve ti tu piše... pročitaj temu od početka, u prvih par postova sve je objašnjeno

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

koji likovi
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

prof. Foruma Avatar od korisnika laaCoo
    Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

postavim ovdje pitanje, da ne otvaram novu temu..

malo prije sam se vraćao s sela, i vozim na obilaznici 90 (a toliko je i ograničenje)....
    i sad na dijelu gdje se silazi s obilaznice ograničenje je 60, i tamo uvijek počnem lagano usporavat na tu brzinu...

e sad..shugavi pajkan stoji sa strane i snima me, a sam bio na 70 kad sam ga ugledo (bio je 100tinjak metara ispred mene, i kad sam ja došao na 60km/h on spušta to svoje za snimanje brzine ).

e sad...ja sam se onda potom isključio s obilaznice, i nitko me nije zaustavio.

sad me zanima, mogu li dobit kaznu ako nisam prethodno zaustavljen od strane policije, ili da očekujem " čestitku "

ovo bi mi bio 1. prekršaj uopce, u zadnjih godinu dana koliko vozim.
    Music is my first, and will be my last love

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

Ako si vozila 70, a ograničenje je 60 ne vidim razloga za ikaku brigu. Uvijek se umanjuje za 10.
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
    Ako si vozila 70, a ograničenje je 60 ne vidim razloga za ikaku brigu. Uvijek se umanjuje za 10%
    fali ti dodatak na 10

inače, ne znam koja je potreba za brzom vožnjom kad se ne žuriš... mislim... vozim i ja gdjgdje 100 gdje je ograničenje 40 ali ne bi to ni lud radil da mi nije hića i da ne znam di su policajci

a oni su posebno osjetljivi na mlade vozače, tak da osim veze te niš ne spašava
    Bolje desnica nego prknenica!

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku