Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Promjena imena u Znanost forumu; Pozdrav! željela bi promjenit svoje ime iz osobnih razloga, pa me zanima dali ovdje netko zna gdje se onda trebam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-09, 17:23   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-01-09
Godina: 20
Poruka: 1,229
hernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz mase
Promjena imena

Pozdrav!

željela bi promjenit svoje ime iz osobnih razloga, pa me zanima dali ovdje netko zna gdje se onda trebam obratit i kome?punoljetna sam.

unaprijed zahvalna!
hernija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:24   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 18-10-08
Poruka: 3,892
Scorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavan
Re: Promjena imena

Nije teško, nanovo se registriraj i odaberi ime koje hoćeš.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:27   #3 (permalink)
moderatorica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 26
Poruka: 8,483
teica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosan

Kako se zovete?

Čekaj do sutra, možda izađe neka druga "TI" na vidjelo, polako.
Ne zaboravi tablete večeras
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:28   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-01-09
Poruka: 1,229
hernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz masehernija se izdvaja iz mase

nisam mislila na forumu promjenu imena, nego u životu i moje pravo ime promjenit.
hernija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:34   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 1,458
Replica se izdvaja iz maseReplica se izdvaja iz maseReplica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Kako se zovete?

Čekaj do sutra, možda izađe neka druga "TI" na vidjelo, polako.
Ne zaboravi tablete večeras
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:40   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-10-08
Poruka: 926
zaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auru

Ja svoje ime ne bi za ništa menjo. Imam jako lepo ime.

A šta ti tako ružno ime imaš pa hoćeš da ga menjaš. A to su kod tebe neki kompleksi, sva imena su lepa, pa i tvoje ime. Nema ružnih imena.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:41   #7 (permalink)
moderatorica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 26
Poruka: 8,483
teica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosan

Jesi siguran?

Jugomir? Jugoslav? Brunhilda? Ikad čuo?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:45   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-10-08
Poruka: 926
zaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auruzaneti.m ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Jesi siguran?

Jugomir? Jugoslav? Brunhilda? Ikad čuo?
Za jugoslav sam čuo i to je lepo ime, za ova dva nisam, a i to su retka imena.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:52   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 18-10-08
Poruka: 3,892
Scorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavan

Onda Haraklije?
Odgovori sa citatom
Star 02-02-09, 17:52   #10 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 8,521
white devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjeti

O, dan te *ebo!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114