| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Promjena imena u Znanost forumu; Pozdrav! željela bi promjenit svoje ime iz osobnih razloga, pa me zanima dali ovdje netko zna gdje se onda trebam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| moderatorica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: ispred monitora Godina: 26
Poruka: 8,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Promjena imena Kako se zovete? Čekaj do sutra, možda izađe neka druga "TI" na vidjelo, polako. Ne zaboravi tablete večeras ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Promjena imena Citat:
![]()
__________________ Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-08 Lokacija: Beograd
Poruka: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Promjena imena Ja svoje ime ne bi za ništa menjo. Imam jako lepo ime. A šta ti tako ružno ime imaš pa hoćeš da ga menjaš. A to su kod tebe neki kompleksi, sva imena su lepa, pa i tvoje ime. Nema ružnih imena. ![]()
__________________ Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-08 Lokacija: Beograd
Poruka: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Promjena imena Za jugoslav sam čuo i to je lepo ime, za ova dva nisam, a i to su retka imena.
__________________ Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.