Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

protek roka

Raspravljate o temi protek roka u Pravo forumu, dio Znanost foruma; ako mi tko može odgovoriti dobila sam rješenje gdje mi se odbija prigovor radi proteka roka, što smatram da nije ...

Starter
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

protek roka

ako mi tko može odgovoriti dobila sam rješenje gdje mi se odbija prigovor radi proteka roka, što smatram da nije prošao rok jer sam rješenje dobila 02.05. a prigovor podnjela 10.05. što je osmi dan od primitka.U pouci o pravnom lijeku piše rok od 8 dana od dana primitka otpravka rješenja.
    pitanje je kako da se sad žalim na rješenje o proteku roka
    hvala

Starter Avatar od korisnika Narazzurri
    Datum registracije
    11-03-09
    Starost
    32
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Re: protek roka

Citat Pravi autor: glela Pogledaj Poruke
    ako mi tko može odgovoriti dobila sam rješenje gdje mi se odbija prigovor radi proteka roka, što smatram da nije prošao rok jer sam rješenje dobila 02.05. a prigovor podnjela 10.05. što je osmi dan od primitka.U pouci o pravnom lijeku piše rok od 8 dana od dana primitka otpravka rješenja.
    pitanje je kako da se sad žalim na rješenje o proteku roka
    hvala
    Oprosti može malo detaljnije o tom prigovoru... kako si ga poslala ...putem pošte ne znači da su ga oni i zaprimili tada nažalost

Starter
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: M@3x Pogledaj Poruke
    Oprosti može malo detaljnije o tom prigovoru... kako si ga poslala ...putem pošte ne znači da su ga oni i zaprimili tada nažalost
    da poslala sam ga putem pošte preporučeno
    istina osmi dan ali u zakonskom roku
    sud je i napisao u obrazloženju da sam ga primila 02.05.a poslala 10.05. ne razumijem zar ne znaju zbrajati
    i sad me zanima šta da im napišem u obrazloženju kod pobijanja tog rješenja

Datum registracije
    11-03-09
    Starost
    32
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: glela Pogledaj Poruke
    da poslala sam ga putem pošte preporučeno
    istina osmi dan ali u zakonskom roku
    sud je i napisao u obrazloženju da sam ga primila 02.05.a poslala 10.05. ne razumijem zar ne znaju zbrajati
    i sad me zanima šta da im napišem u obrazloženju kod pobijanja tog rješenja
    ako oni kažu da nije u zakonskom roku onda te pošta zajebala al to nisi ti kriva pa se možeš žalit

Starter
    Datum registracije
    04-03-08
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Nije posta zaj.., jer se trenutak predaje posti smatra trenutkom dostave. Dakle sve bi trebalo biti po zakonu, sad je pitanje dal to neko na sudu(pretpostavljam) zna, ili ne zna racunat rokove, sto ne sumnjam jer se dogadja.

Datum registracije
    11-03-09
    Starost
    32
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sepeam Pogledaj Poruke
    Nije posta zaj.., jer se trenutak predaje posti smatra trenutkom dostave. Dakle sve bi trebalo biti po zakonu, sad je pitanje dal to neko na sudu(pretpostavljam) zna, ili ne zna racunat rokove, sto ne sumnjam jer se dogadja.
    gle očito nešto nije u redu... ili je pogriješila pošta ili su ovi neš zajebali... nema trećeg

Starter
    Datum registracije
    04-03-08
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

najvjerojatnije ovi.

Lajkaj nas na Facebooku