| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi racun za vodu u Znanost forumu; prica zapocinje ovako: rosle godine pocetkom 7 mj u zgradi je negdje pocela curiti voda,uocio se smanjeni pritisak vode,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Lokacija: zagreb Godina: 17
Poruka: 61
![]() | racun za vodu prica zapocinje ovako: rosle godine pocetkom 7 mj u zgradi je negdje pocela curiti voda,uocio se smanjeni pritisak vode,i kvar je prijavljen 26.7.07.;kvar se nije mogao pronaci i trazenje kvara je obustavljeno;4.9.07. trazenje kvara je nastavljeno bezuspjesno;6.9.07. takoder;i tek je 19.9.07. kvar je konacno saniran>>voda je curila preko dva mjeseca iza ure tako da je trosak na zgradi;;napominjem da u tom razdoblju,tj.cjelo ljeto nisam bio kod kuce;;racun za zgradu je dosao oko 1500kn po osobi;uprava zgrade se zalila na cijenu;no nista od toga;;;nedavno je dosla opomena zgradi i cijena je uvecana jos i za zatezne kamate;;;zanima me postoji li kakva zalba za to jer u biti ja tu vodu nisam ni potrosio ni nista a moram ju platiti.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: racun za vodu pitanje je nakojem satu je curila voda ako je curila na satu od zgarde onda niste dužni ništ platit jel to ti je praktički vlasništvo vodovoda i ne bi ga smio sam uopće dirat jabolje da se skupite svi stanari uzmete nekog odvjetnika da rješi stvar to bi vas trebalo puno jeftinije izać ako budete složni |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: racun za vodu Ovako - trošak saniranja kvara nije na zgradi nego na osiguranju zgrade (koje se plaća dijelom pričuve).... Ono što vi plaćate je ta voda koja je iscurila..... Provjeri malo detalje oko cijene i odgovornosti kod ovlaštene osobe zgrade (jedan od stanara tzv. predsjednik kućnog savjeta) i kod upravitelja zgrade (to su tvrtke specijalizirane za to, kod nas u Rijeci su Ri stan, Rumat....).... Što se tiče tvog ljetovanja..... Kriv si ako se nisi odjavio kod iste ovlaštene osobe..... Jer on ima obrazac za vodu na kojem na kraju svakog mjeseca mora napisati popis stanara, koliko članova je u kojem stanu te koliko vode su potrošili oni koji imaju vlastiti vodomjer.... Po tom obrascu se računa koliko netko mora platiti vode.... Znači, prije ljetovanja si se morao njemu javiti da napiše da je u tvom stanu 0 članova i samim time da nema isporuke vode..... Vjerovatno se nisi javio, ovaj nije ništa ispravljao te je i dalje stajalo da su svi članovi u tvom stanu i samim time da je isporuka vode uredna......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj Zadnji Uredio Locrian85 : 14-07-08 u 20:14. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: racun za vodu Ovisi o veličini zgrade, dostupnosti sata za vodu i terenu....... Kod moje zgrade recimo moraš prekopati 50 metara šume i jednotračnu cestu da bi došao do sata za vodu...... Pa ajde iz prve nađi di je kvar.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Lokacija: zagreb Godina: 17
Poruka: 61
![]() | Re: racun za vodu ma da i ovdje su najprije trazili po stanovima i nis od toga;;i ond se ustanovilo da curi u urbanistickom institutu koji je u zgradi al nikog nema u njemu,takda se nije moglo doc do njega jedno vrjeme... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

rosle godine pocetkom 7 mj u zgradi je negdje pocela curiti voda,uocio se smanjeni pritisak vode,i kvar je prijavljen 26.7.07.;kvar se nije mogao pronaci i trazenje kvara je obustavljeno;4.9.07. trazenje kvara je nastavljeno bezuspjesno;6.9.07. takoder;i tek je 19.9.07. kvar je konacno saniran>>voda je curila preko dva mjeseca iza ure tako da je trosak na zgradi;;napominjem da u tom razdoblju,tj.cjelo ljeto nisam bio kod kuce;;racun za zgradu je dosao oko 1500kn po osobi;uprava zgrade se zalila na cijenu;no nista od toga;;;nedavno je dosla opomena zgradi i cijena je uvecana jos i za zatezne kamate;;;zanima me postoji li kakva zalba za to jer u biti ja tu vodu nisam ni potrosio ni nista a moram ju platiti....