| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi računi za struju u Znanost forumu; imam neka dugovanja za električnu energiju koja su isla u zastaru , tuzili su me i ja sam se na vrijeme ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 13
![]() | računi za struju imam neka dugovanja za električnu energiju koja su isla u zastaru , tuzili su me i ja sam se na vrijeme žalio i pozvao se na zastaru tek poslje moje žalbe su mi iključili struju. na moj upit zasto su mi iskljucili struju kad sudski postupak nije gotov dobio sam odgovor " nece nama sud određivat sta je nama raditi ". znam da imaju pravo iskljucit korisnika ako nije platio struju ali smiju li iskljucit struju za dugovanje koje je predmet sudskog postupka koje je u tijeku . ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: računi za struju Citat:
Obrati se hitno državnom inspektoratu, mislim da će ti morati odmah uključiti struju.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: računi za struju Potpisujem ovo sto je Tonini napisao misljenja sam da nemaju pravo iskljuciti struju dok god nezavrsi sudski postupak.....
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: računi za struju a dok ti oni ne spoje struju - spoji se preko javne rasvjete ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: računi za struju Citat:
čl. 33. Zakona o energiji NN 68/01Citat:
__________________ Pop, goes the weasel! | ||
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 13
![]() | Re: računi za struju Citat:
postoji li razlog pokretanja kaznene prijave protiv njih ako je po kojem zakonu i clanku. dakle nisam se spojio na struju . | |
| | |
![]() |
« upit...
|
Neobična rutinska?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.

čl. 33. Zakona o energiji NN 68/01