| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi rad na crno u Znanost forumu; evo imam pitanje....sta napraviti ako te gazda uzme na neki probni rok i kaze ti da doneses radnu knjizicu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | rad na crno evo imam pitanje....sta napraviti ako te gazda uzme na neki probni rok i kaze ti da doneses radnu knjizicu kako bi te prijavio, ali na kraju te ni ne prijavi a ti si radio vec nekih mjesec....i jos te ne zeli isplatiti.... uglavnom me zanima sta da napravim da taj lik najebe, svejedno mi je da li cu i ja najebat (naravno, zanima me i koliko cu ja nadrapati)....gdje da se obratim itd....da odem na policiju, da mu saljem inspekcije...
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rad na crno nađi odvjetnika (puno je ozbiljnije kad poslodavac dobije dopis s potpisom i pečatom odvjetnika) i zapriti mu tužbom (inspekcijom) i sl.
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: rad na crno Ja pretpostavljam da nebudeš ništa nadrapal... Ako ti se je taj gazda tak jako zamjeril i tako je glupo samouvjeren da mu nitko nemože ništa, prijavi ga: Državni inspektorat RH Ne postoji nikakav razlog da si nekom radio i on te ne plati za taj rad.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: rad na crno nije ti to rad na crno već gazda kreten
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: rad na crno hehe, lik je stvarno toliki kreten da razmisljam da ju prijavljujem ako treba do smrt i ako mi plati..... stvarno dobro receno, kad seljacina dode do malo love misli da je car....mrzim takve osobe.... inace sam nazvao i rekao da ako ne isplati zvat cu ako treba 10 puta na dan inspekciju, ako treba ici cu i na policiju, na to mi ona odgovori da joj se jebe, sta ce oni njoj...na sve sto sam reko odgovor je da joj se jebe....nisam se uopce svadao ili gubio zivce, reko sam da ju prijateljski upozoravam, da ako nema sad novca neka kaze pa cemo se dogovoriti, na to mi ona kaze da meni treba operacija mozga.....sto je najjace na kraju razgovora kaze da je snimila razgovor i da ce me prijaviti zbog prijetnje ![]() ![]() ....a samo sam rekao da cu prijaviti policiji i inspekciji, nisam ni u jednom trenutku povisio ton, ne da sam bio uljudan, nego zamalo pa svetac ......ja stvarno neznam kakvi to ljudi zive na ovoj planeti...vise me smeta ta arogancija nego cinjenica sto nije platila...inace nisam bas osvetoljubljiv i nije mi do toga da netko sad najebe zbog mene, ali ovo, ovo je stvarno ponasanje kao da sam zadnje govno....... vidjet cu da li ce isplatit do sljedeceg tjedna i onda mi je stvarno dosta....covjece, gdje god se ovdje u hrvatskjoj okrenes su govna, ne shvacam kako ih nije sram...ja se osjecam krivo ako nekomu dugujem koji desetak kuna...a ovi duguju i nece ispatiti a vozaju se u novim mercedesima i jedu po najboljim restoranima...mislim, tko je tu lud i tko se treba sramit... inace hvala na savjetima ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.

......