Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Razvod braka i podjela bracne stecevine

Raspravljate o temi Razvod braka i podjela bracne stecevine u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Sada mi stvarno treba savjet.Da pojednostavim situaciju , moj decko se rastavio prije godinu dana , sporazumno. No medutim njegova ...

Starter Avatar od korisnika imamia
    Datum registracije
    04-09-07
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Wink Razvod braka i podjela bracne stecevine

Sada mi stvarno treba savjet.Da pojednostavim situaciju , moj decko se rastavio prije godinu dana , sporazumno. No medutim njegova bivsa zena ne zeli izaci iz njegove obiteljske kuce, znaci imovina koja je bila u njegovu vlasnistvu prije ulaska u brak. Ta kalvarija traje vec eto godinu dana i onemogucava nas u normalnom zivotu. Da li postoji neka druga opcija osim pokretanja parnice za podjelu imovine jer znate kako nase pravosude funkcionira,bez uvrede . Sta napraviti?

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: Razvod braka i podjela bracne stecevine

Ako je kuća bila u njegovom vlasništvu prije sklapanja braka, onda to nije bračna stečevina i nije predmet diobe.

To je njegovo isključivo vlasništvo, i može slobodno pokrenut ovršni postupak i deložirat je iz kuće u kratkom postupku.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

upravo tako..... a deložaciju pokrenut preko policijske uprave (kraće traje nego odmah sud)

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Neće ići preko policije sada, nakon godinu dana

Policiji se trebao obratit odmah. Sada treba ići na klasičnu sudsku ovrhu

Starter Avatar od korisnika franko666
    Datum registracije
    10-01-07
    Poruka
    63
    Liked
    0 times

mora sudski,cak bi mogao je teretit da mu plati stanarinu za godinu dana,ali cini mi se da nema kod njega volje da bilo sta pokrene..

Lajkaj nas na Facebooku