Ako je kuća bila u njegovom vlasništvu prije sklapanja braka, onda to nije bračna stečevina i nije predmet diobe.
To je njegovo isključivo vlasništvo, i može slobodno pokrenut ovršni postupak i deložirat je iz kuće u kratkom postupku.
Raspravljate o temi Razvod braka i podjela bracne stecevine u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Sada mi stvarno treba savjet.Da pojednostavim situaciju , moj decko se rastavio prije godinu dana , sporazumno. No medutim njegova ...
Ako je kuća bila u njegovom vlasništvu prije sklapanja braka, onda to nije bračna stečevina i nije predmet diobe.
To je njegovo isključivo vlasništvo, i može slobodno pokrenut ovršni postupak i deložirat je iz kuće u kratkom postupku.
upravo tako..... a deložaciju pokrenut preko policijske uprave (kraće traje nego odmah sud)
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Neće ići preko policije sada, nakon godinu dana
Policiji se trebao obratit odmah. Sada treba ići na klasičnu sudsku ovrhu
mora sudski,cak bi mogao je teretit da mu plati stanarinu za godinu dana,ali cini mi se da nema kod njega volje da bilo sta pokrene..