| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Razvod braka i podjela bracne stecevine u Znanost forumu; Sada mi stvarno treba savjet.Da pojednostavim situaciju , moj decko se rastavio prije godinu dana , sporazumno. No medutim njegova bivsa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-09-07
Poruka: 3
![]() | Sada mi stvarno treba savjet.Da pojednostavim situaciju , moj decko se rastavio prije godinu dana , sporazumno. No medutim njegova bivsa zena ne zeli izaci iz njegove obiteljske kuce, znaci imovina koja je bila u njegovu vlasnistvu prije ulaska u brak. Ta kalvarija traje vec eto godinu dana i onemogucava nas u normalnom zivotu. Da li postoji neka druga opcija osim pokretanja parnice za podjelu imovine jer znate kako nase pravosude funkcionira,bez uvrede . Sta napraviti? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvod braka i podjela bracne stecevine Ako je kuća bila u njegovom vlasništvu prije sklapanja braka, onda to nije bračna stečevina i nije predmet diobe. To je njegovo isključivo vlasništvo, i može slobodno pokrenut ovršni postupak i deložirat je iz kuće u kratkom postupku.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,565
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvod braka i podjela bracne stecevine upravo tako..... a deložaciju pokrenut preko policijske uprave (kraće traje nego odmah sud)
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvod braka i podjela bracne stecevine Neće ići preko policije sada, nakon godinu dana Policiji se trebao obratit odmah. Sada treba ići na klasičnu sudsku ovrhu
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: bracne, braka, podjela, razvod, stecevine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.