Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Rok za placanje kazne

Raspravljate o temi Rok za placanje kazne u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Koliki je rok za placanje kazne Kaznu sam dobio za parkiranje na autobusnoj stanici,znaci oodma mi je napisao i stavio ...

Regularni forumas Avatar od korisnika tdipower
    Datum registracije
    24-06-08
    Poruka
    128
    Liked
    0 times

Rok za placanje kazne

Koliki je rok za placanje kazne

Kaznu sam dobio za parkiranje na autobusnoj stanici,znaci oodma mi je napisao i stavio uplatnicu za brisać

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: Rok za placanje kazne

8 dana ak se ne varam...

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

ne varaš se.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    24-06-08
    Poruka
    128
    Liked
    0 times

hvala,znaci do nedelje treba skupit pare

Regularni forumaš
    Datum registracije
    02-12-06
    Starost
    26
    Poruka
    124
    Liked
    0 times

ma ja imam kazni koje nisam platio po 6 mjeseci i nije mi nista jos ni stiglo.... inace stigne sudski poziv nakon 3-4 mjeseca.... a ako ti je prva kazna idi pisi zalbu ... nesto smuljaj i oprostit ce ti....

Datum registracije
    24-06-08
    Poruka
    128
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Black_Hawk Pogledaj Poruke
    ma ja imam kazni koje nisam platio po 6 mjeseci i nije mi nista jos ni stiglo.... inace stigne sudski poziv nakon 3-4 mjeseca.... a ako ti je prva kazna idi pisi zalbu ... nesto smuljaj i oprostit ce ti....
    ma imam vec dvije vece kazne sta sam dobio prije ove,al za njih jos nije stigla prijava,a ovo sam danas platio da nemam zajebancije jos s tom kaznom od jebenih 300 kn

A za ove dvije cu sigurno pisat zalbu jer sam student pa ce smanjit kaznu il ce otic u zastaru

Lajkaj nas na Facebooku