Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi savjet molim, tuča, prijava? u Znanost forumu; inače ne pravim takve probleme,ali čovjek me godinama zahebava i poludio sam. udario sam ga, a onda se umiješ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-07, 10:00   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 16
zadar92 se izdvaja iz mase
savjet molim, tuča, prijava?

inače ne pravim takve probleme,ali čovjek me godinama zahebava i poludio sam. udario sam ga, a onda se umiješao i njegov kolega koji je pao i udario rukom u asvalt(nagnječenje dlana). obojica imaju lake tjelesne ozljede... tuže me naravno -privatna parnica.... koliko mogu tražiti,tj. koliko će im sud odobriti..?
hvala puno.
zadar92 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 12:41   #2 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan
Re: savjet molim,tuča,prijava

Mogu tražit koliko hoće...

Koliko će im sud odobrit? Paaaaa...

Ako je riječ o lakim tjelesim povredama - par tisuća kuna
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 14:39   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-04-06
Godina: 28
Poruka: 352
Kezo se izdvaja iz mase

......ako dokažu da su bili napadnuti.......

unless si ti malo izgubio živce,navratio kod suseda i ing
Kezo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 17:10   #4 (permalink)
Starter

Unhappy Re: savjet molim,tuča,prijava

a što ako,recimo odredi da svakom isplatim 10 000 kn ???? a ja ih nemam i nemogu ih ni za godinu dana nabaviti. u dugovima sam kreditima,bolestan,imam dijete invalida...
hvala na razumijevanju
zadar92 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-07, 10:07   #5 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Otiđi do njih dvojice, ispričaj se, zamoli ih, objasni im svoju situaciju. Mene to nebi ostavilo ravnodušnim.

Jebiga, ništa se ne riješi kad nekog prebiješ...

Zadnji Uredio ice : 27-01-07 u 10:09.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-07, 11:48   #6 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Otiđi do njih dvojice, ispričaj se, zamoli ih, objasni im svoju situaciju. Mene to nebi ostavilo ravnodušnim.

Jebiga, ništa se ne riješi kad nekog prebiješ...
znam da se ne rješava,ali sada je to otišlo toliko daleko da više nema šanse za nekakav dogovor...
zadar92 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-07, 11:53   #7 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: zadar92 Pogledaj Poruke
a što ako,recimo odredi da svakom isplatim 10 000 kn ???? a ja ih nemam i nemogu ih ni za godinu dana nabaviti. u dugovima sam kreditima,bolestan,imam dijete invalida...
hvala na razumijevanju
neće tražiti niti ne mogu dobiti 10.000 kuna od lakih tjelesnih ozljeda, ali bez brige nećeš ti morati njima odmah isplatiti 10.000 kuna već će ti se odbijati svaki mjesec od plaće, mirovine ili nekih drugih novaca koje će biti vidljivi državi naravno, ako digneš na kladionici od toga im nemoraš ni lipe dati
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-07, 13:43   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-01-06
Godina: 23
Poruka: 189
Rotterdam se izdvaja iz mase
Re: savjet molim, tuča, prijava?

Slicno pitanje: Tuča nakon što zavrsi,pretuceni odlazi po mamu (!!!),zove policiju i druka nekog / decko nije teze ozlijedjen,stovise izgledao je kao da mu nije nista Policija zapisuje podatke navodnih napadaca u svoj blokic i to je to,svako svojim putem

Sta se moze ocekivat? Prekrsajna prijava za remecenje javnog reda i mira ili nanosenje nekih tjelesnih ozljeda ili nesto trece?
Rotterdam je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-07, 17:00   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

A neznam što ti je ostalo... Zaprijeti im da ćeš im se krvi napit, i pošalji otkinutu glavu konja sa porukom da povuću tužbe..
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-07, 17:44   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

mislim da je za remećenje javnog reda i mira, vidjet ćeš šta će damfisk odgovoriti
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pravni savjet, prijava, tuca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103