| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi savjet molim, tuča, prijava? u Znanost forumu; inače ne pravim takve probleme,ali čovjek me godinama zahebava i poludio sam. udario sam ga, a onda se umiješ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 16
![]() | savjet molim, tuča, prijava? inače ne pravim takve probleme,ali čovjek me godinama zahebava i poludio sam. udario sam ga, a onda se umiješao i njegov kolega koji je pao i udario rukom u asvalt(nagnječenje dlana). obojica imaju lake tjelesne ozljede... tuže me naravno -privatna parnica.... koliko mogu tražiti,tj. koliko će im sud odobriti..? hvala puno. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: savjet molim,tuča,prijava Mogu tražit koliko hoće... Koliko će im sud odobrit? Paaaaa... Ako je riječ o lakim tjelesim povredama - par tisuća kuna
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 16
![]() | a što ako,recimo odredi da svakom isplatim 10 000 kn ???? a ja ih nemam i nemogu ih ni za godinu dana nabaviti. u dugovima sam kreditima,bolestan,imam dijete invalida... hvala na razumijevanju |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: savjet molim,tuča,prijava Otiđi do njih dvojice, ispričaj se, zamoli ih, objasni im svoju situaciju. Mene to nebi ostavilo ravnodušnim. Jebiga, ništa se ne riješi kad nekog prebiješ... Zadnji Uredio ice : 27-01-07 u 10:09. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Administrator | Re: savjet molim,tuča,prijava Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 23
Poruka: 189
![]() | Re: savjet molim, tuča, prijava? Slicno pitanje: Tuča nakon što zavrsi,pretuceni odlazi po mamu (!!!),zove policiju i druka nekog / decko nije teze ozlijedjen,stovise izgledao je kao da mu nije nista Policija zapisuje podatke navodnih napadaca u svoj blokic i to je to,svako svojim putem ![]() Sta se moze ocekivat? Prekrsajna prijava za remecenje javnog reda i mira ili nanosenje nekih tjelesnih ozljeda ili nesto trece?
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
![]() |
| Tagovi: pravni savjet, prijava, tuca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.

ing

nakon što zavrsi,pretuceni odlazi po mamu (!!!),zove policiju i druka nekog / decko nije teze ozlijedjen,stovise izgledao je kao da mu nije nista