Mogu tražit koliko hoće...
Koliko će im sud odobrit? Paaaaa...
Ako je riječ o lakim tjelesim povredama - par tisuća kuna
Raspravljate o temi savjet molim, tuča, prijava? u Pravo forumu, dio Znanost foruma; inače ne pravim takve probleme,ali čovjek me godinama zahebava i poludio sam. udario sam ga, a onda se umiješao i ...
Mogu tražit koliko hoće...
Koliko će im sud odobrit? Paaaaa...
Ako je riječ o lakim tjelesim povredama - par tisuća kuna
......ako dokažu da su bili napadnuti.......
unless si ti malo izgubio živce,navratio kod suseda iing
a što ako,recimo odredi da svakom isplatim 10 000 kn ???? a ja ih nemam i nemogu ih ni za godinu dana nabaviti. u dugovima sam kreditima,bolestan,imam dijete invalida...
hvala na razumijevanju
Otiđi do njih dvojice, ispričaj se, zamoli ih, objasni im svoju situaciju. Mene to nebi ostavilo ravnodušnim.
Jebiga, ništa se ne riješi kad nekog prebiješ...
Zadnji Uredio ice : 27-01-07 u 11:09
neće tražiti niti ne mogu dobiti 10.000 kuna od lakih tjelesnih ozljeda, ali bez brige nećeš ti morati njima odmah isplatiti 10.000 kuna već će ti se odbijati svaki mjesec od plaće, mirovine ili nekih drugih novaca koje će biti vidljivi državi naravno, ako digneš na kladionici od toga im nemoraš ni lipe dati![]()
Slicno pitanje: Tučanakon što zavrsi,pretuceni odlazi po mamu (!!!),zove policiju i druka nekog / decko nije teze ozlijedjen,stovise izgledao je kao da mu nije nista
Policija zapisuje podatke navodnih napadaca u svoj blokic
i to je to,svako svojim putem
Sta se moze ocekivat? Prekrsajna prijava za remecenje javnog reda i mira ili nanosenje nekih tjelesnih ozljeda ili nesto trece?
A neznam što ti je ostalo... Zaprijeti im da ćeš im se krvi napit, i pošalji otkinutu glavu konja sa porukom da povuću tužbe..
mislim da je za remećenje javnog reda i mira, vidjet ćeš šta će damfisk odgovoriti