| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi savjet molim, tuča, prijava? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: zadar92 opet ja ,dosađujem... koliko me puta netko može kazneno prijaviti za isto nedjelo ? naprimjer,oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: savjet molim, tuča, prijava? Citat:
Mogu te oni prijavljivat za što god hoće... ali to će se sve spojit u jedan postupak... Kužiš? Mogu oni napisat 200 prijava... ali pošto sve proizlazi iz istog događaja (incidenta) onda će se sve to riješit u jednom "suđenju" (tj. u jednom postupku) Na primjer, ako suđenje završi.. i tebe oslobode... pa onda oni napišu novu prijavu, sud će sve to odbacit jer je stvar već raspravljena i presuđena. kužiš? Ali mene zanima jedna stvar - je li tebe brine kazneni postupak ili te brine građanska parnica za naknadu štete? Samo mi to reci...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: savjet molim, tuča, prijava? pa šta se oko toga opterećuješ... Po najgorem mogućem ishodu, ono baš najgorem, najcrnja moguća varijanta - koja se vjerovatno neće dogodit... ali samo ti navodim radi primjera... proglase te krivim i opale ti neku malu uvjetnu kaznicu od možda mjesec dana uvjetno na 6 mjeseci i kasnije ti odredi da si odgovoran za lake tjelesne povrede pa da moraš isplatit par tisuća kuna i to u ratama... Prema tome - ništa strašno Ali ponavljam - to se najvjerovatnije neće dogodit, nego će ishod bit puno blaži.... Eto.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: savjet molim, tuča, prijava? No problem, stari...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 16
![]() | Re: savjet molim, tuča, prijava? eto,dobio sam zahtjev od odvjetničkog ureda oštećene strane,koji iznosi 15 000 kn + troškovi odvjetnika. kaže za duševne boli,brigu druge osobe(a lake tjelesne ozljede),izostajanje s posla itd,,. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: savjet molim, tuča, prijava? Citat:
Aj pošalji mi taj zahtjev na privatnu poruku ili na mail možda ti mogu ja savjetovat nešto konkretnije ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() | Re: savjet molim, tuča, prijava? Citat:
ali sada ima jedna druga stvar. kaznena prijava za nasilničko ponašanje i dovođenje osobe u ponižavajući položaj... ili tako nekako. od 3 mjeseca do 3 god zatvora ! krasno. a kriminalci i dalje hode svjetom.pa ovo stvarno nema veze s pravom. a pravo i pravda stvarno nikada nisu išli zajedno ? | |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() | Re: savjet molim, tuča, prijava? pozdrav, ponovno ja. dobio sam od suda poziv. članak 331 i članak 98 !!!!! tip me tuži kazneno po članku 98 ! tjelesne ozljede iako ima samo lake ozljede,tj. samo jedan udarac ispod oka. pa koji je ovo k....? |
| | |
| | #40 (permalink) | ||
Kaznena prijava.. pa šta onda.. mogu ja napisat kaznenu prijavu protiv Gerogea Busha zbog kaznenog djela uvrede... Neš' ti kaznena prijava... svak ima pravo podnijet kaznenu prijavu protiv bilo koga... to nema apsolutno nikakve veze ni sa kriminalcima koji hodaju svijetom, ni sa pravom ni sa pravdom.. to je kaznena prijava - napišeš na papir "Taj i taj me udario" i eto ti kaznene prijave. Jaka stvar. Citat:
Da... nanošenje tjelesne ozljede (čl. 98) i nasilničko ponašanje (čl. 331) A čuj - neka tužitelj dokaže da svoje navode... ti ne moraš govorit ništa, dovoljno je da on ne uspije dokazat svoje navode i ti si miran. Predlažem ti da se okaniš priče "kriminalci šetaju svijetom, a mene se progoni" i da se posvetiš obrani. Angažiraj odvjetnika, slušaj šta ti on govori i sve će bit OK.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: pravni savjet, prijava, tuca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.