Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi savjet molim, tuča, prijava? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: zadar92 opet ja ,dosađujem... koliko me puta netko može kazneno prijaviti za isto nedjelo ? naprimjer,oni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-07, 16:23   #31 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: savjet molim, tuča, prijava?

Citat:
Pravi autor: zadar92 Pogledaj Poruke
opet ja ,dosađujem...
koliko me puta netko može kazneno prijaviti za isto nedjelo ? naprimjer,oni su me kazneno prijavili za napad na službenu osobu. i sada za to idem na sud. da li nekome iz njihove firme može pasti na pamet da me dodatno prijavi npr. za ometanje osobe u izvršavanju dužnosti i tako u nedogled...? ako razumiješ što pitam... hvala puno !
znam da gnjavim ,ali u takvom sam k.... zbog svega da suđenje ne želim niti dočekati živ. osječam se kao ubojica,a kriminalci dileri i pedofili se izvlače sa kojekakvim uvjetnim kaznicama....
Ne dosađuješ.

Mogu te oni prijavljivat za što god hoće... ali to će se sve spojit u jedan postupak...

Kužiš? Mogu oni napisat 200 prijava... ali pošto sve proizlazi iz istog događaja (incidenta) onda će se sve to riješit u jednom "suđenju" (tj. u jednom postupku)

Na primjer, ako suđenje završi.. i tebe oslobode... pa onda oni napišu novu prijavu, sud će sve to odbacit jer je stvar već raspravljena i presuđena.

kužiš?

Ali mene zanima jedna stvar - je li tebe brine kazneni postupak ili te brine građanska parnica za naknadu štete? Samo mi to reci...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 18:37   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-01-07
Poruka: 16
zadar92 se izdvaja iz mase

ma brine me sve. najviše ta neizvjesnost... kažem,ne činim takve stvari pa me to sve jede... ali ne bježim od odgovornosti. da mogu bar vrijeme vratiti nazad....
zadar92 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 18:28   #33 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

pa šta se oko toga opterećuješ...

Po najgorem mogućem ishodu, ono baš najgorem, najcrnja moguća varijanta - koja se vjerovatno neće dogodit... ali samo ti navodim radi primjera...

proglase te krivim i opale ti neku malu uvjetnu kaznicu od možda mjesec dana uvjetno na 6 mjeseci

i kasnije ti odredi da si odgovoran za lake tjelesne povrede pa da moraš isplatit par tisuća kuna i to u ratama...

Prema tome - ništa strašno

Ali ponavljam - to se najvjerovatnije neće dogodit, nego će ishod bit puno blaži....

Eto.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 22:32   #34 (permalink)
Starter

HVALA,ako ništa drugo što me tješiš... pozdrav !
zadar92 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 15:14   #35 (permalink)
doctor queñones

No problem, stari...
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 10:44   #36 (permalink)
Starter

eto,dobio sam zahtjev od odvjetničkog ureda oštećene strane,koji iznosi 15 000 kn + troškovi odvjetnika. kaže za duševne boli,brigu druge osobe(a lake tjelesne ozljede),izostajanje s posla itd,,.
zadar92 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 13:40   #37 (permalink)
doctor queñones

Citat:
eto,dobio sam zahtjev od odvjetničkog ureda oštećene strane,koji iznosi 15 000 kn + troškovi odvjetnika. kaže za duševne boli,brigu druge osobe(a lake tjelesne ozljede),izostajanje s posla itd,,.

Aj pošalji mi taj zahtjev na privatnu poruku ili na mail

možda ti mogu ja savjetovat nešto konkretnije
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 19:25   #38 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Aj pošalji mi taj zahtjev na privatnu poruku ili na mail

možda ti mogu ja savjetovat nešto konkretnije
rješio sam to nagodbom.
ali sada ima jedna druga stvar. kaznena prijava za nasilničko ponašanje i dovođenje osobe u ponižavajući položaj... ili tako nekako. od 3 mjeseca do 3 god zatvora ! krasno. a kriminalci i dalje hode svjetom.pa ovo stvarno nema veze s pravom. a pravo i pravda stvarno nikada nisu išli zajedno ?
zadar92 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 09:46   #39 (permalink)
Starter

pozdrav,
ponovno ja.
dobio sam od suda poziv. članak 331 i članak 98 !!!!!
tip me tuži kazneno po članku 98 ! tjelesne ozljede iako ima samo lake ozljede,tj. samo jedan udarac ispod oka.
pa koji je ovo k....?
zadar92 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 17:08   #40 (permalink)
doctor queñones

Citat:
rješio sam to nagodbom.
ali sada ima jedna druga stvar. kaznena prijava za nasilničko ponašanje i dovođenje osobe u ponižavajući položaj... ili tako nekako. od 3 mjeseca do 3 god zatvora ! krasno. a kriminalci i dalje hode svjetom.pa ovo stvarno nema veze s pravom. a pravo i pravda stvarno nikada nisu išli zajedno ?

Kaznena prijava.. pa šta onda.. mogu ja napisat kaznenu prijavu protiv Gerogea Busha zbog kaznenog djela uvrede...

Neš' ti kaznena prijava... svak ima pravo podnijet kaznenu prijavu protiv bilo koga... to nema apsolutno nikakve veze ni sa kriminalcima koji hodaju svijetom, ni sa pravom ni sa pravdom.. to je kaznena prijava - napišeš na papir "Taj i taj me udario" i eto ti kaznene prijave. Jaka stvar.

Citat:
pozdrav,
ponovno ja.
dobio sam od suda poziv. članak 331 i članak 98 !!!!!
tip me tuži kazneno po članku 98 ! tjelesne ozljede iako ima samo lake ozljede,tj. samo jedan udarac ispod oka.
pa koji je ovo k....?

Da... nanošenje tjelesne ozljede (čl. 98) i nasilničko ponašanje (čl. 331)

A čuj - neka tužitelj dokaže da svoje navode... ti ne moraš govorit ništa, dovoljno je da on ne uspije dokazat svoje navode i ti si miran.

Predlažem ti da se okaniš priče "kriminalci šetaju svijetom, a mene se progoni" i da se posvetiš obrani. Angažiraj odvjetnika, slušaj šta ti on govori i sve će bit OK.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pravni savjet, prijava, tuca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114