Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Pravo
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pravo Raspravljate o temi Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi u Znanost forumu; Uzmi boxer, s tim možeš mirno hodat i radi veću štetu od bejzbolske....

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-02-07, 21:27   #21 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi

Uzmi boxer, s tim možeš mirno hodat i radi veću štetu od bejzbolske.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 21:39   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 388
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

taj plinski pistolj ti vrijedi koliko i onaj na zute metke,nosi u atu set alata i kljuc 45
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 21:43   #23 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

zašt oje glupost, ako g iz blizine opališ po očima sjebeš ga totalno
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 21:51   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
zašt oje glupost, ako g iz blizine opališ po očima sjebeš ga totalno
aha .. treba doć u blizinu, a ak tip il neko s njim ima utoku, buš vidil kak te duga devetka tek sjebe ... ti izvadiš to sranje, on ne zna da je plinski i može jedino izvadit kaj nosi il bježat ...

pošto izlaziš di izlaziš, za pretpostaviti je da je tamo dobra kolekcija pravih utoka, pa se ti igraj s plinskim ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 21:54   #25 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma joj kaj vi brijete, ja bi ga kupio tak bezvze, jebe se meni, pa ja se sa nikim ne kačim, ali eto da ga imam tak bezveze, možda zatreba
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 21:56   #26 (permalink)
Banned

silence

Citat:
ma joj kaj vi brijete, ja bi ga kupio tak bezvze, jebe se meni, pa ja se sa nikim ne kačim, ali eto da ga imam tak bezveze, možda zatreba
najgluplji mogući razlog ..
ak ti ne treba, nemoj kupovat i gotovo ... to se kupuje ak ti treba - makar po meni plinski pištolj nikome ne treba, jer može samo sranja uzrokovat, ak već nosiš utoku, nosi pravu ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 15:53   #27 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Zanima me ta palica na razvlačenje ili kako se zove "kostolomac". Jeli se to ima gdje za nabavit ili možda ima tko kakve nacrte ili nešto pa da sam napravim.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 16:00   #28 (permalink)
Administrator

imaš u lovačkim dućanima, košta oko 200kn, ja si idem sutra kupiti, imaš i one koje imaju sprej na kraju
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 16:09   #29 (permalink)
Banned

silence

Citat:
imaš u lovačkim dućanima, košta oko 200kn, ja si idem sutra kupiti, imaš i one koje imaju sprej na kraju
haha .. frend nedavno tipa namlatio s tim, al je i zakačio po podu, pa izvinuo palicu .. i onda ga je još dodatno raspalio jer je popizdio kaj mora novu kupovat
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-07, 17:01   #30 (permalink)
ice
Banned

Vidio sam to jednom u akciji .

Pukao ga poviše zgloba, ruka pocrvenila
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dozovoljeno oruzje, oruzje, zakon o oruzju

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108