| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi u Znanost forumu; imam ja doma tu teleskopsku palicu, kupljena u Pragu na maturalcu....Nekorištena , cijena bila nekih 150 kn slična ovoj, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi imam ja doma tu teleskopsku palicu, kupljena u Pragu na maturalcu....Nekorištena , cijena bila nekih 150 knslična ovoj, samo srebrna ![]() ![]() sjećam se jednom da su pulski Boljun security imali to na utakmicama NK Pule... A stvarno ne znam zašto sam to kupio, ali se pola ekipe vratilo doma s tim palijanerima ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 558
![]() ![]() | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi ak ti je to cilj onda si uzmi pepper sprej ![]() pa nosi bokte shipku i kaj te boli kurac pa nemogu ti srat radi takvih stvari, ak je oblikovana shipka u neshto---mozhfa al ovak za kaj bi ti srali pa samo imash komad zeljeza.....................
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi expandable baton ili telescopic baton
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi a jeste vi velike face... ludi, naoružani i opasni... Ko opasač! Svaka vam čast!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Purger | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi Kladim se da se nijedan od njih koji sad to kupuju nije dvaput u životu potukao !!! A kao,znaš ono...baja sam.... ![]() Pod tuču ne računam ono dječje pljuskanje i navlačenje za kosu...da ne bi neki možda to računali...a znam da vas ima ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozovoljeno oruzje, oruzje, zakon o oruzju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

, cijena bila nekih 150 kn