| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi u Znanost forumu; Ne trpam se i ne hvala... Nemoj nas sad povlačit za sobom Neki od nas su još uvijek na pravom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Purger | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi Ne trpam se i ne hvala... Nemoj nas sad povlačit za sobom ![]() Neki od nas su još uvijek na pravom putu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #62 (permalink) |
| charolastra | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi Kristijan,mislim da ti plinski pištolj nije najpametniji potez.Tak su dobre kopije da bi netko mogao pomislit da je pravi,a ak naiđeš na prave probleme, Ak si već odlućio imati nešto onda kupi pravi i nauči se služit s njime. Ne daj Bože da ga zatrebaš,ali bolje ga 1000 puta nosit i nikad ne zatrebat nego ga jednom zatrebat a nemati. Ili još bolje,kad dođe do problema a ti probaj onu Ghandijevu :Radite mi što god hoćete,a ja ću se molit za spas vaših duša. ![]() |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Šta sve mogu od oružja po zakonu nositi naoruzani student racunarstva? mora da si prvi. koji ce ti to kurac, palica jos ajde ali plinski pistolj? dobio sam palicom vise puta, jebeno boli i mislim da ti je to cisto dosta
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozovoljeno oruzje, oruzje, zakon o oruzju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:12.