| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi T-Mobile u Znanost forumu; Pozdrav dragi forumasi, ne znam da li je ovome problemu mjesto ovdje, ako nije, sorry. Uglavnom, radi se o produzivanju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-08 Godina: 21
Poruka: 15
![]() | T-Mobile Pozdrav dragi forumasi, ne znam da li je ovome problemu mjesto ovdje, ako nije, sorry. Uglavnom, radi se o produzivanju ugovora na tarifi Flex 60, kod T-Coma. Meni sada isticu dvije godine, i ja sam imao namjeru produziti ugovor i uzeti neki uredjaj za kunu. Pogledao sam njihov web site, vidio par dobrih mobitela, prvi SE k530. Kad ono, tog mobitela nigdje nema, u Splitu pogotovo, a ni u ostatku lijepe nase. Naravno, ima ga u Simpa paketu za tisucu kuna. Dobra teta iz Simpe mi kaze "nadjite si neki drugi". Koji, zeno? Pa ovaj sto sam uzeo prije dvije godine bolji od ovih u ponudu danas!!! Nista prodje par tjedana, pogledam web i pojavi se opet SE W200i. Odem u Jokera- nema ga. Drugi ducan- nema ga. Treci- ima samo u Simpa paketu. Zovem Sluzbu za korisnike. Ovoga puta pristojni barba "nema ga u S-D zupaniji, nadjite si neki drugi". Pitam mogu li narucit. "Nemozete"-kaze barba. A istodobno reklamiraju telefonsku prodaju putem koje mozete naruciti mobitel, prijeci sa Simpe na pretplatu, itd. Da oprostite, ovo je stvarno sramota. Deutsche Telekom to sigurno ne radi u Njemackoj. Reklamiraju uredjaje kojih uopce nema u prodaji.... Eto toliko. Vjerojatno ne mogu nista pravno s njima, ali cu prijeci na drugog operatera, sigurno. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:43.