| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Tati pedofilu 31 mjesec u Znanost forumu; Neka, zaslužo je !!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Neka, zaslužo je !!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Da je do mene, nebi bilo hapšenja, ali jebiga nije. Šta u Velikoj Britaniji pedofilima daju kemiju od koje se kita više nediže? dobra metoda, ali rađe bi to capnio jednom pa da nema više zajebancije oko toga. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Lokacija: slavonija Godina: 18
Poruka: 47
![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec kastrirala bi ga i objesila na rasvjetni stup! de s takvima ne moš postupat humano kad u takvom čovjeku nema ni ona najmanja doza ljudskosti prema vlastitom djetetu... šta je onda u stanju napraviti nekom drugom?! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec maksimalna kazna propisana zakonom i (amen)p.s., damfisk, kako je dobio 31 mjesec ako je minimalac tri godine? nešto ne štima.. ![]()
__________________ Zadnji Uredio ševa : 08-01-07 u 19:45. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Citat:
može se... ako se primijene olakotne okolnosti moguće je odredit kaznu zatvora manju od one koja je predviđena zakonom... Zato i kažem da ta presuda vjerovatno neće proć na drugostupanjskom sudu Ako je zaista točno ono što piše u novinama (a novinama NIKAD ne treba vjerovat), onda se drugostupanjski sud sigurno srušit tu presudu
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Pa govorim - ne znam koje su olakotne okolnosti... ne znam kako je sudac (sutkinja) obrazložio/la presudu.... ne znam koji su dokazi izneseni... ne znam jesu li odn. kako su vještačili vještaci... Nema smisla srat po sudu i po sudu na temelju novinskog članka... novinari u pravilu izvuku pojedine segmente obrazloženja presude, fino ih prepišu i od toga naprave bombastičan članak Ako je članak zaista vjerodostojno prenio cijelu priču - ponavljam, ta presuda NEĆE proć drugostupanjski sud... garant će je poništit
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec pa govorim ti - ne znam jer nisam pročitao cijelu presudu odn. cijelo obrazloženje presude... Možda postoje neke olakotne okolnosti... ako okolnosti postoje onda ih je sudac dužan uvažit i primijenit odgovarajuće norme o ublažavanju kazne Treba pročitat cijelu presudu da bi se moglo reć... Ne možeš na temelju novinskog članka zaključivat...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesec, pedofilu, tati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:48.

dobra metoda, ali rađe bi to capnio jednom pa da nema više zajebancije oko toga.
šta je onda u stanju napraviti nekom drugom?!
(amen)