| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi Tati pedofilu 31 mjesec u Znanost forumu; Pa rekla sam ti da ni ne zaključujem temeljem novinskog članka, i znam da sud mora uva... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Pa rekla sam ti da ni ne zaključujem temeljem novinskog članka, i znam da sud mora uvažiti te olakotne okolnosti! Jebote, samo kažem da za mene tu nema tih okolnosti koje bi bile olakotne. A sad- pravo i zakon su druga priča ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Pa kako znaš da nema olakotnih okolnosti ako nisi pročitala cijelu presudu (odn. obrazloženje presude)?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Joj, kažem da za mene nema olakotnih okolnosti u slučaju poput ovog! Kužiš ti mene išta? Jebe mi se za sud i olakotne okolnosti koje oni moraju prihvaćati! Ja bi mu najradije metak u čelo i dobro! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Krasno, cijenjena moderatorice... Baš krasno... i vrlo pohvalno... A recimo, zamisli ovaj scenarij: Neko tvome tati namjesti fino priču da je pipao neku djevočicu... podvali mu njezine gaćice u džep, mala dođe na policiju sa tužnom i potresnom pričom kako je tajitaj čovjek dirao po raznim mjestima i tako to... I onda - po tvom "pravilu" - on dobije metak u čelo. Nezgodno, zar ne?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Ma joj krasno, pravniče, krasno poštovani pravniče Pa nisam jebote mislila doslovno na metak u čelo A i ovdje je presuda donešena- KRIV JE! I ti stvarno imaš totalno krivo mišljenje o onom što ti ja pokušavam reći, al ne znam zašto se uopće i objašnjavam o ovakvim stvarima ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-04-06
Poruka: 180
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tati pedofilu 31 mjesec Po uzoru na Oz treba takvome odrezat alat in poslat ga u Folsom (il sličnu rupu) gdje bi mu lokalni latinosi, brača arijska i banda del negro napravili ljepo igralište od guzice. Ako nešto ne podnosim, onda su to prokleti pedofili i silovatelji.
__________________ "I must be crazy to be in a loony bin like this." - McMurphy |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesec, pedofilu, tati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.

Pa nisam jebote mislila doslovno na metak u čelo