zapisnik od murije... podatci od tog lika, sve, broj police osiguranja, bla bla bla... i njega teretiš, tog lika... njegovu policu...
Raspravljate o temi teska prometna nesreca u Pravo forumu, dio Znanost foruma; ovako zanima me jedno.moj tata je imao tesku prometnu nesrecu prije par dana.na autu je totalka.zanima me sto ja sad ...
zapisnik od murije... podatci od tog lika, sve, broj police osiguranja, bla bla bla... i njega teretiš, tog lika... njegovu policu...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
a daj mi reci kak da ja dodjem do toga svega?jel to sve zna murija te podatke.i jos kaj se tice auta i odvoza auta.ovi iz haka su mi rekli da od osiguranja dobijem povrat love koju sam morao dat za odvoz nekih 550 kuna jel to istina?
od murije moraš dobit zapisnik----
a račun od vučne službe također priložiš uz ostatak dokumenata koje šalješ osiguravajućoj kući od krivca za prometnu nesreću
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
al oni moraju doc napravit procjenu na autu jel tako da bi znali kolka je steta?jer auto je sad na deponiju?
Štetu prijaviš osiguranju tog drugog sudionika u nesreći.
Fino otiđeš u poslovne prostorije tog osiguranja i prijavš štetu. Sa sobom poneseš sve dokumente (policijski zapisnik, račune vučne službe, ovo, ono...)
Oni će ti tamo reć šta ćeš dalje.
Tako ti je najjednostavnije.
A možeš se i obratit odvjetniku![]()
a daj mi recite dali se isplati uzeti odvjetnika za odstetu od tjelesnih ozljeda.upravo me zvao neki odvjetnicki ured u ilici 69 da ako hocemo da ih nazovemo da oni sve naprave!
Ambulance chasers
Isplati se, nego šta se nego isplati. Pa tu su ti najveće odštete... kod tjelesnih povreda i naknade neimovinske štete zbog posljedica tih tjelesnih povreda