Raspravljate o temi Teska tjelesna ozljeda u Pravo forumu, dio Znanost foruma; Dobar dan
Ocekujem poziv od suda za pocinjenu tesku tjelesnu ozljedu koju sam navodno pocinio 2008. godine. Nije rijec o ...
Ocekujem poziv od suda za pocinjenu tesku tjelesnu ozljedu koju sam navodno pocinio 2008. godine. Nije rijec o privatnoj tuzbi. Nisam dobio nikakav poziv od policije ni nista, vec samo od socijalne skrbi za anamnezu obitelji i to nakon 2 godine. Siguran sam da to nisam pocinio i imam prijatelje koji ce svjedocit u moju korist, jer nisam se nijednom ni potukao. Inace treniram boks i to mi je otezavajuca okolnost. Sada cekam rociste. Zanima me sto mogu ocekivati od svega toga? Imam 22 godine, znaci ne sudi mi se kao maloljetniku. Nije mi bas svejedno, namjeravam upisat doktorat, i onda da mi pise da sam kaznjavan
Jel moze onda tako netko pasti sa zida, slomit nos i otici na hitnu, te kazati kako ga je udario "John Smith", i nagovorit prijatelje da tako svjedoce? I zar nebi vec dobio poziv od policije za to (ne)djelo? Kakve su sanse da je rijec o zabuni?