Raspravljate o temi Tučnjava u Pravo forumu, dio Znanost foruma; ovako,,sinoc mene i dvojicu kolega napali huligani,,20-ak njiih,bez posebnog razoga..uglavnom,ja sam ostao bez dva zuba i jedan ne napuko,,, policija ...
zdravstveno ti pokriva samo prednje zube, jedinaca i dvojka mislim da ostalo plaćaš sam, mislim da je oko 100 eurića jedan tako nekako sam ja u to upućen
a što se tiče tužbe raspitaj se prvo tko je dobar odvjetnik u tom području i njemu odi s svim podacima on ćeti reći kako dalje osnove za tužbu imaš ako imaš težih tjelesnih povreda može se dobiti dobra lova
ako nemaš love za odvjetnika možeš s njim dogovorit da odradi to za postotak, nebi trebo bit problem s tim ako on misli da može dobit radit će na postotak tu ti uzima od 15 do nekih 25% zavisi od cifre koju izvuče obično ide što veća ošteta veći postotak uzima
Za vrijeme UNS toga nije bilo. Sada je sve to okrenulo naopako.
Šta je UNS?
Udruga Nedojebanih Seljačina?
Upisnik Necijepljene Stoke?
Uprava za Neoprane Studente?
Opet vi, g. Damfisk, u svom proslavljenom stilu! Lijepo je što ste tu: bez vas bi sve bilo nekako drugačije, pusto, bez smisla.
A kako ste došli do tih seljačina? Želite li nam možda sugerirati svoje podrijetlo? Što nedostaje seljačinama? To su pravi ljudi, baš kao što ste i vi, g. Damfisk.
Seljačine? Pravi ljudi. Ljudine!
Odjebi.