Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tučnjava

Raspravljate o temi Tučnjava u Pravo forumu, dio Znanost foruma; ovako,,sinoc mene i dvojicu kolega napali huligani,,20-ak njiih,bez posebnog razoga..uglavnom,ja sam ostao bez dva zuba i jedan ne napuko,,, policija ...

Starter
    Datum registracije
    13-12-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Tučnjava

ovako,,sinoc mene i dvojicu kolega napali huligani,,20-ak njiih,bez posebnog razoga..uglavnom,ja sam ostao bez dva zuba i jedan ne napuko,,,
    policija je "obavila"svoje,medjutim,samo jedan od huligana je alkotestiran i ispitan,,,
    bio sam na slikanju,sutra idem zubaru da slika zube,,
    alkkotestiran sam,napuho sam 0,69...

e sad bi molio ako neko ima iskustva da mi da pametan savjet,,sta dalje,,,imma li svrhe tuzivati,,,itd.. . . hvala

Starter
    Datum registracije
    13-12-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: Tučnjava

Citat Pravi autor: goran07 Pogledaj Poruke
    ovako,,sinoc mene i dvojicu kolega napali huligani,,20-ak njiih,bez posebnog razoga..uglavnom,ja sam ostao bez dva zuba i jedan ne napuko,,,
    policija je "obavila"svoje,medjutim,samo jedan od huligana je alkotestiran i ispitan,,,
    bio sam na slikanju,sutra idem zubaru da slika zube,,
    alkkotestiran sam,napuho sam 0,69...

e sad bi molio ako neko ima iskustva da mi da pametan savjet,,sta dalje,,,imma li svrhe tuzivati,,,itd.. . . hvala
    DODATAK: i sta je sa zubima? imam zdravstveno.ali neznam jel ono pokriva takve stvari,znaci potpuno nove zube,

Banned
    Datum registracije
    02-07-08
    Starost
    27
    Poruka
    1,021
    Liked
    0 times

zdravstveno ti pokriva samo prednje zube, jedinaca i dvojka mislim da ostalo plaćaš sam, mislim da je oko 100 eurića jedan tako nekako sam ja u to upućen
    a što se tiče tužbe raspitaj se prvo tko je dobar odvjetnik u tom području i njemu odi s svim podacima on ćeti reći kako dalje osnove za tužbu imaš ako imaš težih tjelesnih povreda može se dobiti dobra lova
    ako nemaš love za odvjetnika možeš s njim dogovorit da odradi to za postotak, nebi trebo bit problem s tim ako on misli da može dobit radit će na postotak tu ti uzima od 15 do nekih 25% zavisi od cifre koju izvuče obično ide što veća ošteta veći postotak uzima

Uvaženi forumas Avatar od korisnika automaton
    Datum registracije
    15-12-06
    Poruka
    961
    Liked
    1 times

Za vrijeme UNS toga nije bilo. Sada je sve to okrenulo naopako.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,704
    Liked
    23 times

Šta je UNS?

Udruga Nedojebanih Seljačina?

Upisnik Necijepljene Stoke?

Uprava za Neoprane Studente?

Uvaženi forumas Avatar od korisnika automaton
    Datum registracije
    15-12-06
    Poruka
    961
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Šta je UNS?

Udruga Nedojebanih Seljačina?

Upisnik Necijepljene Stoke?

Uprava za Neoprane Studente?

Opet vi, g. Damfisk, u svom proslavljenom stilu! Lijepo je što ste tu: bez vas bi sve bilo nekako drugačije, pusto, bez smisla.

A kako ste došli do tih seljačina? Želite li nam možda sugerirati svoje podrijetlo? Što nedostaje seljačinama? To su pravi ljudi, baš kao što ste i vi, g. Damfisk.

Seljačine? Pravi ljudi. Ljudine!

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,704
    Liked
    23 times

Odjebi.

Lajkaj nas na Facebooku